Дзеркальна дата — це надзвичайно сильний в енергетичному плані день, коли певне число дати керує світом. 08.08.2019 люди будуть перебувати під владою цифри Вісім.

Астрологи розповіли, як слід провести цей день, щоб примножити багатство і привернути успіх на свій бік.

Девіз числа 8: Розсудливість. Цифра 8 це екстравертне число.

Позитивні якості вісімки: число 8 має вольовим характером, надійністю, дане число дуже сильний, енергійний і цілеспрямований. Цифра вісім володіє авторитетом серед інших людей, вона владна і самодостатня, вміє керувати і вельми вимоглива до своїх підлеглих. число 8 так само розважливо і організовано.

Популярні новини зараз

Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом

Поповнення картки через термінали ПриватБанку: чому гроші можуть не зарахуватись

Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись

Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар"

Показати ще

Негативні якості вісімки: цифра 8 тщеславна, завжди вимагає визнання і дуже цинічна. Свій цинізм вісімка зазвичай показує як відсутність ілюзій. Цифра вісім часто відчуває слабкість до грошей, вона хоче влади і здатна пригнічувати оточуючих. Вісімка може постраждати від свого надлишку енергії, напруженості і зайвої активності. Зазвичай числу вісім не вистачає справжніх людяних почуттів.

Розповімо як залучити гроші і удачу 8 серпня

Гроші в такі дні приходять лише з наполегливою працею. Не треба чекати випадкових надходжень коштів. Фахівці наполягають прислухатися до порад близьких людей і до свого почуття. Доля може зіштовхнути вас з ситуацією, коли тільки від вашого рішення буде залежати майбутній успіх або провал. Інтуїція може врятувати вас від проблем з фінансами — вона підкаже, кому можна вірити, а кому не варто.

Усамітнення і самостійне прийняття рішень допоможуть вам добитися успіху. Не просіть допомоги у інших людей, але не відмовляйтеся від неї, якщо вам запропонують. Це буде відмінний день для планування справ на майбутнє. Залучити гроші і фінансову удачу 8 серпня можна буде в наслідку правильної розстановки пріоритетів. Обережність у відповідальні моменти не завадить. Що до покупок, то тут слід обмежитися самими необхідними речами. Якщо ви підете в магазин, то візьміть з собою людину, яка зможе утримати від непотрібних покупок.

Нагадаємо, близького до Порошенко засікли на відомому курорті в компанії соковитою блондинки.


Як повідомляв раніше Знай.іа, Настя Каменських показала миле фото з відпочинку в казковому місці.


Також Знай.іа писав про те, що Зібров з'явився в компанії своєї дружини Марини, доньки Діани і її коханого Андрія.