У Великобританії, Ньюстаунардсе, в компанію по установці систем безпеки почали надходити скарги з лікарні. Співробітника компанії Джона Маккріді просили перевірити дивна поведінка сигналізації, яка почала спрацьовувати ночами.

Читай Знай. ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Коли Джон подивився відео з камер відеоспостереження, то помітив дещо лякаюче. Свою історію він опублікував разом з відео в групі Facebook, яка присвячена паранормальному.

Виявилося, що він з напарником виїхав на виклик в госпіталь в Белфасті. Йому повідомили, що останнім часом часто ночами спрацьовувала сигналізація, і з цим потрібно було розібратися. Проте хлопець не виявив ніяких несправностей і вирішив перевірити камери спостереження

Спочатку на кадрах не помітно нічого підозрілого, однак коли Джон придивився, то побачив темний силует, що пливе через весь приймальний покій до входу. І коли він пропадає – відкриваються двері, які реагують лише на рух і спрацьовує сигналізація.

Популярні новини зараз

Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити

У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося

ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити

Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"

Показати ще

Крім Джона відео налякало користувачів мережі. Вони були шоковані і стверджували, що це привид.

"Ого, це виглядає, як людина! Якщо придивитися, то можна розрізнити його ноги. Довелося переглянути кілька разів, але воно того варте. Дуже круто!", "Так, я це теж бачу — кругле темна пляма", - пишуть коментатори.

Нагадаємо, Ельф Доббі з "Гаррі Поттера" потрапив у кадр камери спостереження.

Як повідомляв Знай. ua, в Антарктиді знайшли підземне місто-привид.

Також Знай. ua писав, що Чорнобиль перетворився в "будинок для привида".