Письменник і автор відомої саги "Пісня Льоду і Полум'я" Джордж Мартін розповів про свою майбутню книгу "Вітри зими", виходу якого з нетерпінням чекають шанувальники. Про це пише Entertainment Weekly.

З'ясувалося, що Мартін не буде враховувати думку фанатів при написанні нового твору.

"Я не читаю фанатські сайти. Я хочу написати таку книгу, яку завжди збирався написати. Коли вона вийде, вона комусь може сподобатися, а комусь – ні", – зазначив письменник.

Читай Знай.иа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Також він розповів, що видавець чинив тиск, заявляючи про необхідність випустити книгу до прем'єри фінального сезону "Гри престолів", але він не пішов на поводу.

Популярні новини зараз

Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку"

Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти

Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру

Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає

Показати ще

Більш того, Мартін вже планує для "Вітрів зими" конкретне завершення. За його словами, останні три роки він відчував дивне почуття, оскільки серіал випереджав події книг.

"Так, я розповів їм (сценаристам, - ред.) дещо, до чого вони прислухалися. Але все одно вийшла інша історія. Я пишу книгу. Вона буде готова, коли буде готова", – заявив Мартін.

Ще письменник повідомив, що запланував роботу над наступною і останньою книгою циклу – "Мрії про весну".

Нагадаємо, що Гвендолін Крісті, відома по ролі Бріенни Тарт у культовому серіалі "Гра престолів", знялася в рекламному ролику Rolls-Royce "Phantom".

Як повідомляв портал Знай.uа, Джордж Мартін, який поділився своїми враженнями від міні-серіалу "Чорнобиль", привідкрив завісу пріквела.

Також портал Знай.uа писав, що Емілії Кларк у свій час пропонували зіграти головну роль у фільмі "50 відтінків сірого".