Місячне затемнення в липні не віщує нічого хорошого, впевнений Влад Росс.

"Коридор затемнень" в цьому місяці закриє місячне затемнення, яке відбудеться в ніч з 16 на 17 липня об 0.31 по Києву. Однак вплив цього затемнення почне відчуватися вже з вечора 15 липня. Про це в коментарі Главреду розповів астролог Влад Росс.

"Це астрономічне явище можна буде спостерігати і на території України. Але затемнення буде не повним, а частковим. Традиційно в день затемнення і за два-три дні до нього і після краще не приймати доленосних рішень, не робити важливих кроків і не проводити знакових подій . В цей час краще зачаїтися і перечекати його", - заявив астролог. Він порадив витратити цей час на відпочинок, переосмислення життя, роздуми та боротьбу з поганими звичками.

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

17 липня на небі з'явиться "попелястий" Місяць. А попіл, за словами Росса, завжди є символом трагічних подій і катастроф.

Популярні новини зараз

Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам

Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу

Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною

Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку

Показати ще

"Особливо відчують на собі вплив місячного затемнення люди, що народилися в дні затемнення або наближені до нього дні. Для них може наступати дуже непростий рік в житті, з серйозними труднощами і випробуваннями. Місячне затемнення 16 липня ознаменується різними розривами відносин, руйнуванням спілок, зв'язків і партнерства. Крім того, в ці дні можуть початися непередбачені фінансові труднощі ", - заявив він. Без фінансових труднощів також скоріш за все не обійдеться – є імовірність влетіти на значну суму.

В липні буде багато смертей

Крім того, за словами експерта, в дні так званого "коридору затемнень", тобто в період між сонячним і місячним затемненнями, краще відмовитися від хірургічних втручань. Взагалі, краще відкладіть операції, якщо є така можливість, на кінець липня. Операції, зроблені після 22 липня, будуть вдалими.

"Не хочу такого говорити, але морги в липні будуть переповнені. Зате ті, хто займається наданням ритуальних послуг, будуть процвітати. В цілому, липень може ознаменуватися відходом з життя дуже відомих людей, може бути дуже багато смертей, тому що з'єднання Сатурна і призахідного вузла в опозиції до зодіакальним знаком Рака", - пояснив Росс.

Нагадаємо, що Терезам сядуть на шию, Левам не можна вірити словам

Як повідомляв портал Знай.uа, що в кінці липня Овни зможуть розслабитися, Водолії зірвуть джек-пот

Також портал Знай.ua писав, еротичний гороскоп на 15 липня