Гороскоп на 13 липня Овен

Сьогодні ви прокинетеся в такому настрої, що захочеться співати. Це продовжиться до самого вечора. А ще вам буде везти абсолютно у всьому.

Гороскоп на 13 липня Телець

Сьогодні здійсниться те, що ви давно чекали. Можливо тому вам доведеться змінити свої плани, так як трапиться все в дуже незручний момент.

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Гороскоп на 13 липня Близнюки

Сьогодні ви дізнаєтеся про багато ідей, які відвідали голови оточуючих. Ви можете використовувати їх для своїх цілей.

Гороскоп на 13 липня Рак

У вас сьогодні буде багато дрібних неприємностей. Але що не робиться, все на краще. Постарайтеся не засмучуватися і вирішити їх швидше.

Популярні новини зараз

Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей

Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини

Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків

На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого

Показати ще

Гороскоп на тиждень

Гороскоп на 13 липня Лев

Не вірте сьогодні словами і числами. Навіть в автобусі перепитайте, чи в потрібну сторону ви їдете. А всі звіти перевірте кілька разів.

Гороскоп на 13 липня Діва

День добре підійде, щоб піти в гості до давніх знайомих і родичів. Дорога може виявитися не близькою, хоча і приємною.

Гороскоп на 13 липня Терези

Вам сьогодні доведеться зрозуміти різницю між допомогою нужденному і заохоченням його безвідповідальної поведінки. Дивіться, щоб вам не сіли на шию.

Гороскоп на 13 липня Скорпіон

Сьогодні ви зможете не боятися нудних і дратівливих людей. Вони навіть якщо і причепляться до вас, то не зможуть зіпсувати настрій.

Гороскоп на 13 липня Стрілець

Сьогодні вам дуже захочеться ризикнути всупереч здоровому глузду. Постарайтеся стримати це бажання, але дрібні витівки можете собі дозволити.

Гороскоп на 13 липня Козеріг

Сьогодні у вас буде відмінний шанс отримати визнання. Але для цього чимало треба зробити, тільки тоді вам повністю довіряться.

Гороскоп на 13 липня Водолій

Сьогодні вам не варто втрачати свою індивідуальність. Не міняйте нічого в собі, тільки тому, що комусь ця ваша риса не подобається.

Гороскоп на 13 липня Риби

Вслухуйтеся в балаканину оточуючих. Велика ймовірність того, що хтось, сам того не помічаючи, скаже щось воістину геніальне.

Як повідомляв портал Знай.ua, економісти спрогнозували хороші перспективи для української національної валюти. Що буде з доларом літом. Українці відчують дежавю.

Нагадаємо, любителів пікніків попередили, що цього літа кліщів буде більше, ніж зазвичай. Завдяки погодним умовам, які забезпечують ідеальні умови для кровососів. Це означає, що підвищується ризик контакту з кліщем. Лікарі сказали, як себе гарантовано захистити.

Також Знай.ua писав, що незважаючи на те, що споживчий настрій українців постійно падає, вони продовжують купувати все більше різних продуктів. На що більше всього грошей витрачають українці? Ці цифри відкриють очі на гірку правду.