Лідер партії "Рух нових сил", експрезидент Грузії і колишній голова Одеської ОДА Міхеїл Саакашвілі останнім часом дуже часто потрапляє у заголовки та в об'єктиви камер. На цей раз мережа просто лежить від сміху від танців Саакашвілі під пісню групи KAZKA "Плакала".

Михаил Саакашвили

В соціальних мережах і YouTube стало поширюватися відео, де людина, дуже схожа на Міхеїла Саакашвілі по комплекції і зовнішності запально танцює на дискотеці.

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Саакашвілі віджигає ..? Геть від буденної, сумної реальності і поганих розкладів" - свідчить назва ролика.

Популярні новини зараз

У темряві збираємо на ремонт? Влітку тарифи на світло для простих українців зростуть до 4,8 грн

Залишать останню сорочку: які речі не будуть вилучати в ухилянтів-боржників

Пенсіонерам надають ще один вид пільг: що треба знати

Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома

Показати ще

Проте, навіть погана якість відео дає зрозуміти, що танцююча людина лише віддалено нагадує лідера партії "Рух нових сил".

У коментарях до відео розгорілася жвава дискусія:

"Ось що порошок животворящий робить", "Красиво жити не заборониш", "А хто взагалі сказав, що це він. Це обличчя за габаритами і плям віддалено нагадує габарити Саакашвілі. Нехай той хто розгледів обличчя візьме з полиці пиріжок.", "Живуть, жирують і пох.й їм на народ!", "Штирить не по дитячому старого торчка, не одну трасу втягнув носатий", "Відео таке, що не зрозуміло, хто там Саакашвілі чи ні.", "Життя вдалось."

В коментарях більшість зійшлися на тому, що, скоріше за все, це не Міхеїл, однак, Саакашвілі вже колись вражав народ веселими танцями з мешканками райцентру Кодима.

Нагадаємо, що Зеленський в Маріуполі перебіг через фонтанпісля виступу на Театральній площі. Після пробіжки через фонтан президент сів у автомобіль і залишив площу.

Як повідомляв портал Знай.uа Міхеїл Саакашвілі знав, що його відправлять у відставку через шість місяців після призначення головою Одеської ОДА.

Також портал Знай.uа писав, що Саакашвілі звернувся до Зеленського з Одеси. Він заявив, що необхідно провести дострокові вибори мера Одеси.