У 2017 році Starlight Films і FILM.UA приступили до зйомок масштабної костюмованої драми "Кріпосна" прем'єра якої відбулася навесні 2019 року на телеканалі СТБ.

Глядачі гідно оцінили проект і три тижні показу серіал очолював топ телевізійних програм України з понеділка по четвер. Але не тільки в нашій країні зацікавилися українським продуктом. "Кріпосна" була проданав Польщу, Литву і Балканські країни (Чорногорія, Сербія, Боснія і Герцеговина, Македонія, Словенія, Хорватія), що можна вважати визнанням високого рівня якості костюмованої драми за кордоном. Учора відбулася прем'єра серіалу в Польщі на телеканалі TVP1.

"Кріпосна – продукт, який гідний того, щоб його побачили, як можна більше людей. Це абсолютно інтернаціональна історія як "Чудовий вік". Тобі ж не обов'язково бути затятим прихильником турецької історії, щоб дивитися проект. Цей серіал про велику неможливу любов з купою перешкод. Так само і "Кріпосна" - тут питання не в якихось особливостях, це просто дуже красива історія, в який ти спостерігаєш як одна дівчинка відчайдушно хоче бути щасливою", - коментує шоураннер "Кріпосної" Тала Пристаєцька.

Популярні новини зараз

Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв

Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило

Поміняють та відремонтують: киянам зробили важливе оголошення

"Війна на території росії": відомий астролог назвав час, коли Україна відчує мир

Показати ще

22 липня о 21:00 на телеканал СТБ повертається гучна костюмована драма "Кріпосна". Глядачі побачать повтор першого сезону, після якого одразу стартує прем'єра другого.

Нагадаємо, Ковальчук розповіла про другому сезоні "Кріпак".

Як повідомляв Знай. ua, зірка “Кріпосної” повеселилася в Каннах.

Також Знай. ua писав, що чому в "Кріпак" герої розмовляють російською і яким буде другий сезон серіалу.