Не встигли шанувальники звикнутися з думкою про те, що 15 сезон "Надприродного" стане останнім для братів-красенів Діна і Сема Вінчестерів, як канал CW анонсував дату виходу і наступних серій.

Жовтень 2019 року буде цілком під впливом каналу CW, адже прем'єри будуть сипатися просто градом, одна за одною. В офіційних Twitter-акаунтах представники каналу повідомили, що фінальний сезон "Надприродного" і продовження "Спадщини" вийдуть в один і той же день — 10 жовтня.

Низку великих прем'єр відкриває супергеройське кіно. 6 жовтня выодит сольний фиьм "Бетвумен" у виконанні Рубі Роуз і п'ятий сезон серіалу "Супергерл".

Популярні новини зараз

ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами

Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф

У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося

Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись

Показати ще

Слідом за ним своє повернення презентує і шоу "Справжній американець".

8 жовтня глядачі знову привітають Баррі Аллена в образі Флеша, який буде геройствувати в шостому сезоні супергеройського серіалу.

Нові епізоди популярного серіалу "Рівердейл" шанувальники побачать з 9 числа і в той же день зможуть оцінити новий серіал "Ненсі Дрю".

У цьому ж місяці світ побачить і гучне продовження "Зачарованих". Чи зуміють темношкірі сестри-феміністки змінити ставлення глядачів до кращого, стане відомо з 11 жовтня. У цей же день відбудеться прем'єра нового сезону "Династії".

Вже 15 жовтня шанувальники почнуть прощання з "Стрілою", адже саме тоді виходить перша серія фінального сезону про Олівера Квінна.

А вишенькою на торті прем'єр від CW стане довгоочікуване повернення серіалу "Чорна блискавка" у вигляді виходу третього сезону.

Нагадаємо, відомий український режисер звинуватив творців знаменитого "Чорнобиля" в плагіаті.

Як повідомляв Знай. ua, шоуранер з Чорнобиля присоромив голозадых любительок селфи.

Також Знай. ua писав, що Чорнобильська АЕС готує ще одну фішку для туристів.