Перший повний літній місяць українці спостерігатимуть вже сьогодні, 17 червня, об 11.30 за київським часом. Це час не надто вдалий для спостережень за Місяцем, повний диск можна буде побачити лише після 21.00. Найсильніший полуничний повний місяць, з точки зору астрологів, виходить, якщо воно збігається з днем сонцестояння – 21 червня. Але це велика рідкість.

В 2019 році на небосхилі спостерігається цікаве поєднання Місяця та Юпітера, і накладення їх енергій робить полуничне повня-2019 дещо особливим. Взаємодія Місяця та Юпітера обіцяє дуже цікавий ефект. Він буде позитивним: загальне підвищення життєвого тонусу і поліпшення стану здоров'я, підсилення інтуїції, більш ефективну взаємодію з іншими людьми.

Повня - магічний час, який потрібно використовувати розумно

Що стосується астрологічних особливостей першого літнього повного місяця, то відбудеться воно в не самому спокійному знаку – вогняного Стрільця, тому боятися не варто. Енергетика знака хоч і досить потужна, але передбачувана і сфокусована.

"У цей день можна змінювати обстановку, сміливо вирушати на пошуки натхнення в інші міста і навіть країни – Стрілець розбудить тягу до знань та інформації. Виникне бажання вчитися, так і повчати. Але врахуйте, що ваші повчання можуть не сподобатися вашим близьким", - радить астролог Емма Літвінова.

Популярні новини зараз

Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам

Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються

Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні

Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає

Показати ще

Повний місяць

Переворотів і перетворень в любовній сфері чекати не варто. Навпаки, можливий застій у розвитку відносин, тому краще провести день на самоті, не вимагаючи нічого від другої половинки. Астролог нагадує: в повню людям властиво все перебільшувати, тому намагайтеся не піддаватися емоціям і не приймати необдуманих рішень.

"Найбільше повня вплине на такі знаки Зодіаку Близнюки, Діва, Риби. Чуттєві і романтичні натури будуть відчувати якийсь приплив енергії і бажання що-небудь кардинально поміняти в своєму житті. Із змінами краще не поспішати – можна наробити купу помилок", - каже Литвинова.

Повернути удачу обличчям до себе в повний місяць простіше простого, стверджує астролог. Головне – зберігати спокій і позитив навіть у найнесподіваніших ситуаціях. Також в цей день нічого не вимагайте від оточуючих.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Сприятливою є полунична повня-2019 для реалізації творчих здібностей.

Нагадаємо, полуничний місяць: коли українці зможуть спостерігати з вікна унікальне явище.

Як раніше повідомляв "Знай.uа", що приховують стіни Підгорецького замку.

Також "Знай.uа" писав про те, що екстрасенс попередив Україну про найстрашніше.