Щоб уникнути апокаліпсису США готуються знищити п'ятий за величиною супутник планет Сонячної системи.

Амеиканькі вчені з Університету Колорадо зробили висновок, що Місяць руйнівно впливає на Землю, сповільнюючи її обертання. І якщо єдиний природний супутник не зупинити, то він знищить все живе на планеті, простіше кажучи, все людство вимре.

Нібіру

За даними експертів, влада США давно знали про небезпеки Місяця, однак ретельно приховували цю інформацію. Аналітики припускають, що американські вчені працюють над планом знищення супутника. Вони впевнені, що космічне тіло підірвуть ядерними ракетами, з-за чого порушиться сила тяжіння до планеті і його "затягне" до собі гравітація Марса. Дональд Трамп на своїй сторінці Twitter заявив, що супутник Землі частина Марса. Можливо, скоро влади повністю розсекретять свої плани на рахунок Місяця.

Кажуть, що космічне тіло хочуть підірвати ядерними ракетами, з-за чого порушиться сила тяжіння до планеті і його "затягне" до собі гравітація Марса. Не даремно днями Дональд Трамп у своєму Twitter обмовився, що Місяць - частина Марса.

Популярні новини зараз

В Україні легкові авто ТЦК беруть на облік: що загрожує власникам

Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень

Юність стукає у двері? Оновлені мотоцикли "Ява" знову продаються в Україні, одразу 6 моделей

Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло

Показати ще

Дослівно Трамп сказав наступне: "NASA... потрібно сфокусуватися на більш великих речах, наприклад, на Марсі (частиною якого Місяць)".

Цілком імовірно, що найближчим часом влада США повністю розсекретять свої плани щодо Місяця.

Уфологи стверджують, що загадкова планета Нібіру "змушує" Місяць порушувати баланс Землі. А чорна Х-планета давно засмоктує супутник Землі.

Багато вчених зійшлися на спільній думці, що планета Нібіру займе місце Місяця і стане новим космічним тілом на земній орбіті.

Крім того, вчені гучно оголосили, що Місяць вже підвищила кількість землетрусів вище 7 балів на планеті. Тому подальші дії супутника цілком можуть спровокувати інші природні аномалії.

Відтак, науковці вевнені, що залишати Місяць на орбіті не можна, а уфологи відзначають, що влада США вже почали підготовку знищення супутника.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Нагадаємо, людству загрожує небезпека: біблійний потоп і смертельні хвороби, чотири сценарії знищення.
Як повідомляв Знай.іа потужні магнітні бурі готові завдати потрійного удару: названо найбільш "гарячі" дати.

портал Знай.іа писав, що дитинча Нібіру виросло поруч з нами на Землі: людство в небезпеці.