Еротичний гороскоп на 23 травня Овен

Сьогодні ви приревнуете партнера до когось. Це може бути незнайомець, а може бути колишній. Ревнощі в сексі вам не допоможуть, тому чекайте, поки вони не пройдуть.

Еротичний гороскоп на 23 травня Телець

Ваше слабке місце – нюх. Вас зведе з розуму запах парфумів партнера. А якщо постійного у вас немає, то ви цілком можете опинитися з незнайомцем в ліжку тільки через його запах.

Еротичний гороскоп на 23 травня Близнюки

Ніч буде дуже спекотною, сусідам спати точно не дасте. Та й самі не дуже виспитеся, тому що ваш партнер сьогодні надзвичайно прекрасний.

Еротичний гороскоп на 23 травня Рак

Зірки радять вам зайнятися освітленням свого ліжка. Дуже важливо, як буде падати світло. Це вплине на те, яке враження ви будете створювати.

Гороскоп на тиждень

Популярні новини зараз

Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс

Українських водіїв внесуть до Реєстру військовозобов'язаних: чого чекати з червня 2024 року

Крутіший за Audi та BMW: український преміум кар Leleka підкорив серця автолюбителів

Пенсіонерам надають ще один вид пільг: що треба знати

Показати ще

Еротичний гороскоп на 23 травня Лев

У вас безліч невідкладних справ, тому доведеться трохи утриматися від сексу. Від цього ваше бажання тільки посилиться і наступний день пройде з бурею емоцій.

Еротичний гороскоп на 23 травня Діва

Не все, що ви надумали робити з коханим в ліжку, йому сподобається. Але ви будете вважати, що все просто чудово, і йому потрібна ще порція.

Еротичний гороскоп на 23 травня Терези

В цей день вам більше щаститиме у справах, а не в любові. Навіть на поцілунок не дуже розраховуйте. І не думайте, що похвалять вас за прекрасні очі.

Еротичний гороскоп на 23 травня Скорпіон

Щоб ваші рухи були витончені і граціозні, а тіло настроїлося на еротичний день, вранці вам потрібно встати раніше і прийняти душ.

Еротичний гороскоп на 23 травня Стрілець

Навіть якщо немає ніяких перешкод, але ви відчуваєте, що день погано підходить для сексу, варто послухати свою інтуїцію. Вечір може бути зіпсований.

Еротичний гороскоп на 23 травня Козеріг

Ви можете зустріти однодумця за своїм хобі, який пізніше стане вашим сексуальним партнером. Або навпаки дізнаєтеся, що нинішній не любить те ж, що і ви.

Еротичний гороскоп на 23 травня Водолій

Сьогодні вашому коханцеві буде важко зрозуміти ваші еротичні бажання, навіть якщо ви поясните йому, як дитині. Готуйтеся, що будете розчаровані.

Еротичний гороскоп на 23 травня Риби

Зверніть увагу на ті слова, які вам скаже ваш партнер відразу по закінченні акту любові. Просто зробіть необхідні висновки на майбутнє.

Як повідомляв портал Знай.ua, в травні українців чекають як мінімум три дні, коли висока ймовірність магнітних бур. Це відбувається, оскільки активність на поверхні сонця досягає піку. Метеочутливі люди можуть відчути нездужання.

Нагадаємо, любителів пікніків попередили, що цього літа кліщів буде більше, ніж зазвичай. Завдяки погодним умовам, які забезпечують ідеальні умови для кровососів. Це означає, що підвищується ризик контакту з кліщем. Лікарі сказали, як себе гарантовано захистити.

Також Знай.ua писав, що погода випробує українців на міцність в травні. На нас чекає температурна аномалія: такого не було вже багато років. А червень стане аномально спекотним місяцем.