Всього один ефір поділяє Нікіти Добриніна і учасниць реаліті шоу "Холостяк". Кожна з дівчат гідна перемоги, але тільки серце холостяка вже роздумує кому дістанеться заповітне кільце.

Саме романтичне шоу "Холостяк" доходить до фіналу, залишилися дві учасниці - Даша і Ліля, в попередньому випуску герой попрощався з Софією це рішення змусило напружитися інших.

Як раз перед прем'єрою фіналу, Добринін опублікував відео на своїй офіційній сторінці в инстаграме, розповів як буде робити цей складний вибір.

Проект "Холостяк 9" стартував 8 березня 2019 року з 25-ма учасницями, всі намагалися підкорити головного героя, до фіналу їх залишилося всього троє, яких Микита познайомив зі своїми батьками.

Популярні новини зараз

Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок

Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати

В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч

Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку

Показати ще

Нагадаємо, головний герой 9 сезону популярного романтичного реаліті-шоу "Холостяк" Микита Добринін вже зовсім скоро на всю країну визначиться зі своїм вибором і представить свою обраницю. Як відомо,зйомки шоу вже закінчилися і, по факту, Добринін вже повинен бути щасливим закоханим чоловіком.

Не так давно зоряний Холостяк зізнався в любові рідному місту, в якому побував, коли знайомив дівчат з батьками.

"Моє рідне і найкрасивіше місто. Радий, що зміг показати вам свій будинок, місця, де я ріс і вчився." - написав Добринін .

На фото він зображений в бежевому плащі, темних джинсах і чорному гольфі на тлі свого рідного Чернівецького університету.

Нагадаємо, що головний герой останнього сезону шоу "Холостяк", відомий український шоумен Микита Добринін з'явився на прем'єрі фільму "Шахрайки" в Києві.

Як повідомляв портал Знай.uа в Україні триває дев'ятий сезон реаліті-шоу "Холостяк". В цьому році головним холостяком країни став популярний ведучий і редактор чоловічого глянцю Микита Добринін. Раніше він вже був одружений і зізнався, що стало причиною розлучення.

Також портал Знай.uа писав, що у десятому випуску шоу "Холостяк-9" з проекту пішла Марина, в результаті чого в проекті залишилося три дівчини.