Група вчених переконана, що інопланетяни залишили свій слід в організмі людей. Деякі медики говорять, що люди з певним показником крові є нащадками інопланетян.

Про це передає u-f.ru.

З такою гучною заявою виступила група прихильників палеоконтакта. Дослідники стверджують, що власники будь-якої групи крові, але з негативним резус-фактором, є нащадками істот, які снували чи існують далеко за межами Землі. Нібито в далекі часи прибульці зуміли влаштуватися на Землі і увійти в контакт з людьми, після того, як вони залишили наш світ, на планеті народились їхні нащадки.

інопланетяни

Прихильники інвазивної теорії наполягають на тому, що всі володарі крові з негативним резус-фактором мають гени іншопланетних істот.

Популярні новини зараз

За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників

Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру

Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати

Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"

Показати ще

група крові

Вчені нагадують, що негативний резус-фактор зустрічається рідко, його виявляють у крові лише в 10% населення Землі. У людей з такою групою крові характерні певні протеїни в плазмі. Негативний резус з'явився набагато пізніше, близько 35 тисяч років тому.

Найбільше володарів крові з негативним резус-фактором проживає вважаються серед європейців. Вчені помітили, що ці люди, як правило, мають відмінний інтелект, наділені світлим даними.

Нагадаємо, вчені виявили, що люди з четвертою групою крові (АВ) мають найбільше схильність серед інших до розвитку проблем з пам'яттю та мисленням.

Нагадаємо, під час інавгурації Володимира Зеленського, кияни помітили в небі НЛО.

Як повідомляв портал "Знай.uа", цивілізацію Майя знищили прибульці. Вчені знайшли старовинний храм, центральною фігурою якого став інопланетний череп.

Також "Знай.uа" писав, на Філіппінах знайдені сліди контакта стародавніх людей і прибульців. Конспірологи вважають, що виявлена станція, на якій люди жили разом з інопланетянами.