В Ізраїлі проходить найбільш яскрава музична подія року - "Євробачення-2019". Крім самих виступів, ексцентричних костюмів і вокалу, глядачі також звертають увагу і на коментарі ведучих і перекладачів. Так, український коментатор Сергій Притула дуже порадував глядачів, назвавши популярний додаток Spotify - "спотіфі". У мережі його слово вже розбирають на меми.

В Ізраїлі проходить найбільш яскрава музична подія року - "Євробачення-2019". Так, по всьому світу вже намагаються передбачити переможця конкурсу - букмекери за день до самого фіналу Євробачення визначили свого лідера - це Дункан Лоренс з Нідерландів. Його перемогу оцінюють у 43%, а можна поставити з коефіцієнтом 1.72. На друге місце злетіла представниця Австралії Кейт Міллер-Хайдке з піснею Zero Gravity. Але шанси на перемогу оцінюють не більше, ніж 12%.

Популярні новини зараз

Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників

Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати

Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень

Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося

Показати ще

Вже сьогодні після виступів, глядачі визначили свого переможця - у Twitter пишуть про те, що найкращий виступ було у представника Франції - Білал Хассані с піснею Roi.

Нагадаємо, представник Росії на "Євробаченні-2019" в Ізраїлі Сергій Лазарєв здивував публіку оригінальною, але трохи дивною ідеєю для виступу. Так, постановка виступу на його пісню Scream нагадала фанатам давно заїжджену для росіян історію з двійниками. На сцені відразу виявилося кілька Лазаревих - на екранах з'являлися зображення виконавця. Сергій практично вилив свою душу в оточенні кількох своїх двійників, які в деякі моменти виступу "жили своїм власним життям".

Нагадаємо, відкриття цьогорічного пісенного конкурсу "Євробачення -2019" може стати одним з найяскравіших.

Як повідомляв портал Знай.uа, в Ізраїлі стартувало " Євробачення-2019.

Знай.uа писав на Євробачення 2019 з представником від Росії - співаком Сергієм Лазарєвим - чомусь приїхав Філіп Кіркоров, який всім пояснював, що у них з Лазарєвим є діти, але не "загальні" .