24-річна киянка Альона Омович часто привертає до себе увагу підписників фотографіями у стилі Кім Кардашьян. Instagram-модель частенько публікує відверті фото у мережі і не приховує, що збільшила груди і постійно робить косметологічні процедури щодо збільшення губ і вилиць. А ще, напевно, ніхто з підписників не бачив її без густого макіяжу і в нормальному повсякденному одязі.

Цього разу Instagram-модель опублікувала відео, на якому з'явилася в спокусливому образі. Можна сказати, що цим постом Альона Омович підтвердила свій статус "української Кардашьян", адже американський ідол Кім Кардашьян теж любить роздягатися на камеру і демонструвати соковиті форми. Судячи з геолокації модель відпочиває в місці під назвою "Рідне село".

В цей раз Альона Омович вирішила показати шанувальникам прогулянку в пляжному образі. На фотографії, яка з'явилася в записі моделі вона постала на огляд публіки в стильному леопардовому купальнику, який виглядає досить скромно, в порівнянні з її звичайними бікіні. З плечей дівчини спадає біла накидка. Альона позує в спокусливій позі, сидячи в плетеному кріслі на пірсі. Волосся моделі розпущене, а на її обличчі оригінальні сонцезахисні окуляри. За її спиною видніється міст та яхти, вона дивиться кудись удалину, відвернувшись від камери.

У підписі до фотографії Альона Омович написала: "Добре в рідному селі. Як би Ви підписали це фото? Автору комента, який набрав найбільше лайків 500 грн на карту, лайки від мене і піар в сторіс. Погнали. Купальник @lior_boutique". Така публікація не залишилася без уваги шанувальників моделі. Фолловери почали дуже активно обговорювати нове фото на сторінці Альони. Багатьом сподобався знімок, і вони засипають дівчину компліментами, а деякі не в захваті від її переробленого тіла.

Нагадаємо, нещодавно майже гола українська Кардашьян прикрилася живою змією.

Популярні новини зараз

Абоненти не встигають за темпами "Київстару": тільки поповнили рахунок, а тариф уже подорожчав

Додаткова підтримка пенсіонерів: нова виплата 944 грн на місяць

Водоканали почали відключати неплатників: який борг вважається "критичним"

Чи варто зберігати заощадження у доларах: експерти пояснили, чого чекати від курсу

Показати ще

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що українська Кардашьян обтягнула силіконову красу вульгарним леопардом.

Також портал "Знай.uа" писав, що українська Кардашьян порадувала новим відео.