Всі люблять котиків. А цими особливими красунями неможливо не захоплюватися. Це ТОП-10 найбільш рідкісних і дорогих порід кішок — вони унікальні і по кишені тільки мільйонерам, передає Clutch.

У ТОП-10 найбільш рідкісних і дорогих порід кішок входять такі красуні:

№1 Російська Блакитна кішка

Ця кішка володіє дуже м'яким і добрим характером. Вона обожнює дітей і завжди слухається своїх господарів. Волелюбність демонструє рідко і частіше виявляє ласку. Вартість від 400 до 2000 доларів.

№2 Тойгер

Популярні новини зараз

ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо

Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень

На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю

В Україні впроваджують новий спосіб оплати за тепло: що тепер робитимемо

Показати ще

Кішка дуже схожа на тигра в мініатюрі. Але на відміну від диких родичів, у неї лагідна вдача. Вона не буває агресивною і завжди стає добрим другом. Вартість від 500 до 3000 доларів.

№3 Серенгеті

Забарвлення цієї кішки нагадує сервала. З'явилася від схрещування орієнтальної і бенгальської кішок. Вартість від 600 до 2000 доларів.

№4 Ельф

Ця загадкова кішка абсолютно не має вовни. Її вуха великі, загнуті і загострені, через що екзотична красуня і отримала свою назву. Вартість від 1300 до 3000 доларів.

№5 Американський Керл

Це дуже рідкісна порода. Знайти Керла — та ще задачка. Відмітна особливість — вуха з густою рослинністю, що нагадують ріжки. Вартість від 1000 до 3000 доларів.

№6 Бенгальська кішка

Ця рідкісна кішка з'явилася від схрещування звичайної кішки з леопардовою. Вона дійсно дуже схожа на леопарда, тільки маленького. Вона дуже добра і лагідна, і не зможе перенести розлуку з господарем. Вартість від 1000 до 4000 доларів.

№7 Чаузі

Це вкрай рідкісна порода і надзвичайно дорога. З'явилася в результаті схрещування болотної рисі і абіссінської кішки. Вона схожа на рись, у неї прекрасні довгі ноги. Вуха великі і з пензликами. Вартість від 8000 до 10 000 доларів.

№8 Сафарі

Порода походить від дикого кота жоффруа. Дуже великі представники серед кішок. Часом важить цілих 11 кг. Їх вартість 8000 доларів.

№9 Као-мані, Алмазне око

Це дуже стародавня порода кішок. У неї біла шерсть і глибокі очі, що нагадують алмази, блакитного або жовтого кольору. Часто бувають очі різного кольору. Раніше такими кішками могли володіти тільки королі. Вартість від 7000 до 10 000 доларів.

№10 Саванна

Лідер хіт-параду ТОП-10 найбільш рідкісних і дорогих кішок — це Савана. Вона - нащадок сервала. Велика, її вага може досягати 15 кг. Це найбільша кішка в світі. Виглядає переконливо, однак характер у неї м'який, доброзичливий і привітний. А ще ця незвичайна кішка любить купатися. Її вартість сягає 22 000 доларів.

Як повідомляв портал "Знай.uа" з'ясувалося, що кішки здатні допомагати хворим і вмираючим.
Також "Знай.uа" писав, якщо ви щасливий володар кота, то вам напевно буде корисно дізнатися, що він дійсно розуміє своє ім'я.