24-річна киянка Альона Омович часто привертає до себе увагу підписників фотографіями у стилі Кім Кардашьян. Instagram-модель частенько публікує відверті фото у мережі і не приховує, що збільшила груди і постійно робить косметологічні процедури щодо збільшення губ і вилиць. А ще, напевно, ніхто з підписників не бачив її без густого макіяжу і в нормальному повсякденному одязі.

Проте, на цей раз Instagram-модель вирішила здорово здивувати свою аудиторію і опублікувала фото, на яких позує одягненою. Як ми вже повідомляли, майже кожним своїм постом у соцмережі Альона Омович підтверджувала свій статус "української Кардашьян", адже американський ідол Кім Кардашьян теж любить роздягатися на камеру і демонструвати соковиті форми. Але в цей раз вона показала скромне "одягнене" фото.

На фотографіях, які з'явилися в записі Альони Омович, вона постала на огляд публіки у сірих спортивних штанях і білій футболці. При цьому в підписі до фото Альона розповідає про процедуру очищення волосся від фарби. Як видно на фото, її волосся розпущене і красиво укладене, а на обличчі легкий макіяж. Судячи з геолокації, Альона сфотографувала себе в дзеркало прямо в салоні, де проводилася ця процедура.

"ПРО ТЕ, ЯК Я ВИВОДИЛАСЯ З ЧОРНОГО. Вже давно я хотіла повернутись до свого рідного кольору, і вийти з чорного. Дякуючи @kh_studio_kiev це вийшло зробити нешкідливим способом, без всяких порошків. Спеціальним маслом за дві процедури. Не втратили при цьому і волосини. Тепер мінус п'ять років точно. Оцініть від 1 до 10", - написала Альона в підписі до фото. Така публікація не залишилася без уваги шанувальників моделі. Фолловери почали дуже активно обговорювати нове фото на сторінці Альони. Багатьом сподобався знімок, і вони засипають дівчину компліментами, а деякі не в захваті від її переробленого тіла. Інші ж почали обговорювати "одягнені" фото моделі.

Нагадаємо, нещодавно майже гола українська Кардашьян прикрилася живою змією.

Популярні новини зараз

Медична помилка перетворила життя українки на пекло: "Те, що ви вижили – це феномен"

Кому як пощастить: ПриватБанк виплатить клієнтам від 150 до 5000 грн

Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити

Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку

Показати ще

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що українська Кардашьян обтягнула силіконову красу вульгарним леопардом.

Також портал "Знай.uа" писав, що українська Кардашьян порадувала новим відео.