Цей тиждень видався непростим для жителів Близького сходу. Територію на кордоні Саудівської Аравії і Йорданії атакував рій сарани. Комахи пошкодили фруктові та оливкові плантації в йорданському місті Тафила. Щоб дати відсіч наполегливим істотам, влада Йорданії підняла військові літаки, які розпорошують хімічні речовини.

Сарана

Неймовірне нашестя сарани стало приводом для заяви християнського євангеліста, американського пастора Пола Беглі, про те, що це явище – незаперечний доказ повторення всіх 10 біблійних кар єгипетських, описаних в книзі Вихід. Священик вважає, що реалізація подій, про які йдеться в Біблії, свідчать про швидке настання Апокаліпсису, а людство вже зараз живе "в кінці часу".

Пол Беглі

ООН повідомила, що сарана – це найстаріший шкідник, який може покрити величезну територію. Комахи виду Schistocerca gregaria є найнебезпечнішими. За день вони можуть подолати вражаючу відстань, яке досягає 150 кілометрів. Популяція рою збільшується кожні три місяці в 4 рази. Примітно, що одна комаха може з'їсти більше своєї ваги.

Популярні новини зараз

Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року

У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція

"Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу

Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками

Показати ще

Сарана

У Біблії сказано, що сарана обрушилася на Єгипет за поневолення єврейського народу. Це покарання стало однією з десяти кар, серед яких також було наповнення Нілу кров'ю, нашестя жаб, мор худоби.

Нашестя сарани

На думку Беглі, сарана стала справжнім передвісником чуми. У Саудівській Аравії біблійне пророцтво вже збулося. Після цього покарання послідували дві страшні кари – абсолютна темрява і смерть первістків.

Темрява на Землі

Читайте також: час розплати настав, прокляття фараонів починає збуватися. До Землі летить астероїд Бог Хаосу, який може знищити людство.

Як повідомлялося, археологи знайшли ворота у світ давньої цивілізації, спокій Майя порушено, людству кінець.

Портал "Знай.uа" писав: звалився 5000-річний дуб Авраама, пророцтво про кінець світу збувається.