Дочка скандального народного депутата від фракції "Опозиційний блок" Михайла Добкіна Алла, впевнений користувач мережі і часто тішить шанувальників новими фотографіями і відео у соцмережі Instagram. Як відомо, нещодавно дівчина народила первістка, якого назвали Марком, а тепер, як видно на фото, повернулася в колишню форму і вже наповну красується в різних вбраннях, публікуючи фото в мережі.

Так, цього разу на своїй сторінці в мережі Алла Добкіна показала нові фотографії, на яких постала в пляжному луці, а з підпису до цих знімків стає зрозуміло, що дівчина відпочивала на дорогому курорті в Туреччині. На фотографіях, які з'явилися в записі Алли, вона постала на огляд публіки в модному купальнику кольору "металік", який підкреслив струнку фігуру дівчини. А Алла лише восени народила сина. Дівчина зображена у неймовірно красивому місці, а на прогулянку наділа величезний солом'яний капелюх.

У підписі до фотографій Алла Добкіна розповіла про готель, в якому відпочивала з сім'єю. "Як же не хочеться їхати, тут тільки погода налагодилася, як зазвичай. В цей раз ми відпочивали з сім'єю, звичайно не в повному складі, але більша частина була. І можу вам сказати, це так круто, коли збирається 4 покоління за одним столом! Спасибі цьому прекрасному місцю, ми обов'язково сюди скоро прилетимо. Тепер це мій улюблений готель для відпочинку з дітьми, ну з тих що я була, точно! Якщо ви знаєте ще дуже гарні, буду чекати рекомендації. Ваша А. P.s так, Ром, @roman_smidyuk я в сб вже в зал біжу, обіцяю все повернути, вже дуже добре годували", - написала Алла.

Нагадаємо, вагітна дочка Добкіна не посоромилася викласти відверті фото.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Алла Добкіна показала першу фотографію новоржденного малюка.

Популярні новини зараз

Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК

У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося

Готуйте свої гаманці: українцям з 1 липня збільшать виплати, кому пощастить

Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"

Показати ще

Також портал "Знай.uа" писав, що вагітна дочка Добкіна злетіла з котушок і зажадала крові.