Весь світ наляканий кадрами страшного нашестя сарани, від якого постраждала Саудівська Аравія. Вчені стривожені, адже настільки величезний рій, який налічує близько 80 мільйонів дорослих комах, побив рекорди останніх років. На думку експертів, врятувати урожай після такого жаху практично неможливо. Конспірологи зіставили нашестя сарани з іншими дивними подіями на планеті і прийшли шокуючих висновків. Вони заявили, що історія про єгипетські кари повторюється.

Єгипетські кари

Кілька днів тому у Ставрополі в Росії річка змінила свій звичний колір і перетворилася на криваву. Соціальні мережі охопила паніка, місцеві жителі шоковані. Саме з кривавою річки почалося страшне біблійне пророцтво, описане в книзі Вихід.

Біблія

Представники альтернативної науки зіставили 10 єгипетських кар і прийшли в жах – у сучасному світі все почало повторюватися. Кілька днів тому в Монголії молода пара померла від бубонної чуми, страшного захворювання, яке вже давно вважають зниклим. По всій планеті стрімко помирає худоба. У минулому році на один з американських штатів обрушився справжній дощ з жаб. Все це, включаючи навала сарани в Саудівській Аравії, з точністю повторює десять страт єгипетських. В Біблії сказано, що Бог наслав їх на Єгипет за те, що там відмовлялися відпустити ізраїльський народ.

Популярні новини зараз

Добровільний візит до ТЦК не врятує від штрафу: за що покарають деяких чоловіків

Все, що накопичували – може зникнути: клієнти ПриватБанку втрачають заощадження

Пенсіонери отримають значну доплату до пенсії: кому і скільки добавлять найближчим часом

Не лише електроенергія вдарить по гаманцю: яка комунальна послуга подорожчає з 1 червня

Показати ще

Конспірологи вважають, що вісім заповідей вже відбулися, і тепер на людство чекає найстрашніше. В Біблії повідомляється, що дев'ятим покаранням була темрява, а десяте забрало життя всіх єгипетських первістків. Експерти прийшли висновку, що Сонце зникне, і планета зануриться в темряву.

Уфологи не вважають це чимось неймовірним, адже відомо, що Сонце насправді згасає. А смерть первістків можна трактувати як скорочення популяції і зникнення людей. в Біблії кінець стражданням прийшов, коли фараон відпустив ізраїльтян і Мойсея. Людству доведеться знайти спосіб, який допоможе уникнути страшного сценарію.

Єгипетські кари

Читайте також: час розплати настав, прокляття фараонів починає збуватися. До Землі летить астероїд Бог Хаосу, який може знищити людство.

Як повідомлялося, археологи знайшли ворота у світ давньої цивілізації, спокій Майя порушено, людству кінець.

Портал "Знай.uа" писав: звалився 5000-річний дуб Авраама, пророцтво про кінець світу збувається.