Позитивні емоції і сміх важливі для людини. Вони не тільки продовжують життя, але і дарують світло вам і всім навколо вас. Знай.uа підібрав найкращі меми, картинки і жарти, щоб від смутку і печалі не залишилося і сліду.

Новий мем з GTA: San Andreas підходить під будь-яку обридлу ситуацію

Нещодавно серед користувачів мережі почав набирати популярності мем з героєм гри GTA: San Andreas СіДжеєм. На початку катсцени він розчаровано вимовляє "Ah shit, here we go again" (Чорт, знову все заново).

Користувачам сподобалася фраза, адже вона підходить під безліч ситуацій з життя. Незважаючи на її відносну популярність (вперше фразу вирізали ще в 2015 році) популярною вона стала тільки після того, як один з користувачів опублікував ролик з цієї фрази на зеленому тлі.

Популярні новини зараз

Не затягуйте: кому доведеться оформляти лист до Пенсійного фонду

На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю

2,64 грн за кВт – це ще халява: яким буде новий тариф на електроенергію

Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома

Показати ще

Мем про домашню їжу не зненавиділи тільки матусі

Жарт про відмову мами заїхати в Макдональдс, щоб перекусити, адже "у нас є їжа вдома", еволюціонувала в серію мемів про гірші альтернативи, які вам нав'язують інші.

Жарти про маму і їжу вдома були популярні давно - у багатьох в дитинстві траплялася ситуація, коли ти просиш маму купити що-небудь смачне, а вона відмовляється, аргументуючи це тим, що поїсти можна і вдома (і практично завжди це виявлялося менш смачним, ніж хотілося).