Дочка скандального народного депутата від фракції "Опозиційний блок" Михайла Добкіна Алла, впевнений користувач мережі і часто тішить шанувальників новими фотографіями і відео у соцмережі Instagram. Як відомо, нещодавно дівчина народила первістка, якого назвали Марком, а тепер, як видно на фото, повернулася в колишню форму і вже наповну красується в різних вбраннях, публікуючи фото в мережі.

Так, цього разу на своїй сторінці в мережі Алла Добкіна показала нові фотографії, на яких постала в пляжному луці, а з підпису до цих знімків стає зрозуміло, що дівчина відправилася на теплий курорт Белек, що в Туреччині. На фотографіях, які з'явилися в записі Алли, вона постала на огляд публіки в короткому червоному платті з білим візерунком. Цей наряд досить легкий і підходить для пляжу, а ще оголює стрункі ніжки дівчини. Свій пляжний лук Алла доповнила широким солом'яним капелюхом, під яким видно розпущене волосся, а ось макіяжу на обличчі дівчини немає. В підписі до фотографій Алла Добкіна розповіла про те, як правильно засмагати.

"Ще кілька років тому мене можна було побачити лежачою на пляжі в 12-14 годин дня, під самим сонцем… в позі зірки. Я все боялася пропустити промені сонця і бути не засмаглою. Зараз, у мене в сумці мінімум 3 захисти: обличчя, тіло, волосся. Засмага лише до 11 і після 15-16. Питання: це вік? При чому, коли я бачу дівчат, що лежать в обід під сонцем без капелюха або парасольки, мені хочеться підійти і намазати їх, чесно. Все-таки шкода сонця дуже сильна. Попереду літо, і я дуже прошу вас оберігати ваші красиві обличчя і тіло, а то я прибіжу і буду вас мазати захистом. Розкажіть, як ви взагалі ставитеся до засмаги? @verynje тепер на море тільки у твоїх сукнях хочу ходити. @verynje_dress", - написала Алла.

Нагадаємо, вагітна дочка Добкіна не посоромилася викласти відверті фото.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Алла Добкіна показала першу фотографію новоржденного малюка.

Популярні новини зараз

ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить

"Працював усе життя, а користі - нуль": чи можуть українські пенсіонери продати свій стаж

В Україні впроваджують новий спосіб оплати за тепло: що тепер робитимемо

Крутіший за Audi та BMW: український преміум кар Leleka підкорив серця автолюбителів

Показати ще

Також портал "Знай.uа" писав, що вагітна дочка Добкіна злетіла з котушок і зажадала крові.