Зазвичай страхом перед чудовиськами, щоховаються в темряві страждають діти 3—7 років. Але що це насправді, звичайна фантазія чи реальні монстри.

На днях стурбований батько написав на сайті Reddit, підписавшись ніком "Cpt_Caveman939".

Як розповідає чоловік, його синові всього два роки. Хлопчик протягом дня в основному знаходиться в своїй кімнаті і грає з іграшками чи дивиться канал мультфільмів.

А коли стався цей дивний випадок малюк перебував у своїй спальні дивився по телевізору мультфільм про Губку Боба. У цей страшний ранок син кулею вискочив з кімнати, побіг до батька і сильно притулився, ніби справді тікав від чудовиська.

Популярні новини зараз

Не знайдуть цього в машині – отримаєте штраф: що можуть перевірити копи

Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло

У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати

Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами

Показати ще

"Він виглядав наляканим, а потім показав рукою в бік своєї спальні і сказав "Тато, монстр мене налякав. Його страшні очі". Коли я зайшов до його кімнати, телевізор вже був вимкнений, а на підлозі були розкидані іграшкові машинки. Тобто цю істоту він побачив не по телевізору, а коли сів грати. Приблизно через 15 хвилин мій хлопчик заспокоївся, зміг повернутися до себе і знову сів грати з машинками. Він грав так десь 20-30 хвилин, а потім знову з наляканим виглядом вискочив з кімнати і прибіг до мене. "Скажи монстрові залишити мене в спокої, тато. Він лякає і у нього очі", - знову почав говорити він".

Все це можна було б списати на дитячу фантазію, що розігралася, але в цей момент його дружина, яка сиділа поруч, теж розхвилювалася.

Кілька тижнів тому вона теж зіткнулася з чимось аномальним, коли вони вдвох з чоловіком сиділи на дивані. Діти вже спали, а телевізор був вимкнений. І раптом вона почула, як хтось назвав її на ім'я. Хтось голосним шепотом не менше трьох разів покликав її на ім'я, і ​​вона присягалася, що чітко чула це.

Сім'я не знає, щоб це могло бути, злі примари або демони. Але це їх дуже лякає. Жінка думає, що духи цього будинку чимось засмучені і що сім'я не повинна їх нервувати.

Трохи пізніше батько увійшов у кімнату до сина, щоб перевірити, як він там. Адже довгий час хлопчика не було чути, а будь-який батько знає, що якщо в кімнаті маленької дитини тихо, то явно щось не те.

"Коли я увійшов, то побачив мого сина, що стоїть посередині кімнати і пильно дивиться на закриту шафу. Він був таким зосередженим, що я 4-5 разів назвав його на ім'я, перш ніж він нарешті обернувся".

На щастя, більше нічого дивного з сином не траплялося. Про всяк випадок сім'я поставила в кімнаті камеру спостереження і поки вона нічого незвичайного не зняла. Але все ж було ще кілька дивних інцидентів.

"Я йшов коридором з нашої спальні у ванну кімнату і двері у ванну виявилися замкнутими зсередини. Ми орендуємо старий вікторіанський будинок, і щоб так замкнути двері потрібно дуже сильно натиснути на металеву деталь. І навряд чи це міг зробити наш старший 8-річний син. Потім моя дружина сказала, що бачила незвичну темну тінь на кухні, а коли я сказав, що це могла бути кішка, вона сказала, що це виглядало як дві великі ноги на стіні. І за її словами, в цей момент вона відчула сильне напруження у грудях".

Нагадаємо, 3-річний хлопчик розповів про жахливого інопланетного гостя.

Як повідомляв портал "Знай.uа", дещо заманювало хлопчика в гущавину лісу.

Також "Знай.uа" писав, 6-річного хлопчика викрав злісний прибулець. Після викрадення хлопчика довгий час мучили кошмарні сни з дивними істотами.