На днях президент Росії Володимир Путін підписав указ про те, що жителі окремих районів Донецької та Луганської області можуть отримати російські паспорти за спрощеною процедурою. Відповідне рішення викликало хвилю критики і жартів в мережі.

Так, згідно з указом тепер легше паспорта отримати не лише жителям Донецька і Луганська, а також окупованих областей, але і "пільговикам" з Криму, а також українцям, які вже живуть в РФ.

Карикатуристи не залишилися осторонь і внесли свій внесок. Так, на їдкою картинці порівняли отримання російського паспорта з безкоштовним сиром у мишоловці, який моментально обертається смертю для мишки.

"найприкріше, що паспорт не зовсім то і потрібен мені був", - каже мишка, яка потрапила в мишоловку.

Популярні новини зараз

Кожному члену сім'ї по 3600 грн: українцям обіцяють тримісячну підтримку

Пенсія збільшиться на 50%: українцям розповіли про лазівку у виплатах

Пенсіонери отримають значну доплату до пенсії: кому і скільки добавлять найближчим часом

Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло

Показати ще

Раніше повідомлялося, що президент РФ Володимир Путин вляпався у гучний скандал черговим спірним рішенням. Про це у своєму мікроблозі Twitter написав пропагандист Дмитро Смирнов, передає Politeka.

"Володимир Путін підписав закон про збільшення пенсії ветеранам Великої Вітчизняної війни в середньому на 9,5 тис. рублів", — йдеться у публікації.

Користувачі мережі обурилися таким цинічним указом. Вони відзначили, що ймовірно глава держави навмисно затягував з указом, адже більшість ветеранів Другої Світової війни вже померли.

"Атракціон небаченої щедрості. Так їх вже не залишилося ветеранів", "Цинічні тварюки!", "Тільки могила виправить х*йло!!!", "Який щедрий гном! Всі казкові звірі в захваті!", "Б*я, зарано підписав, через пару - трійку років саме те… Того дивишся зовсім вимруть і можна підписувати", "Це тим яким зараз має бути за 95 років? Або тим, що на парадах ряджені?", - коментують в мережі.

Нагадаємо, Трамп у всіх за спиною поговорив з Путіним.

Як повідомляв Знай. ua, цинічний указ Путіна шокував усіх.

Знай. ua писав, що Зеленський почав круту гру проти Путіна.