Експерти заявили, що Нібіру пішла на зближення з нашою планетою, щоб забрати у землян священну реліквію, яку прибульці з Нібіру залишили на Землі кілька тисяч років тому.

В нічному небі над Індією помітили палаючий НЛО. За словами уфологів, ануннаки хочуть повернути Камінь Шиви.

Першовідкривач Нібіру Захарія Сітчин раніше вважав, що планета-вбивця зближується із Землею через 3600 років після першої "зустрічі".

За словами очевидців, величезний палаючий НЛО спокійно пролетів над людьми.

Популярні новини зараз

Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв

Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку

Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома

Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"

Показати ще

Варто відзначити, що американський письменник Сітчин першим передбачив, що Нібіру підходить до Землі один раз в 3600 років.

А представники альтернативної науки переконані, що гуманоїдам з планети-вбивці потрібна священна реліквія – камінь, відомий в індуїзмі як Шивалінгам.

Відомо, що аналогією овального каменю в світі немає, він в єдиному екземплярі знаходиться в індійській річці Нармаде. Швидше за все, камінь може бути пов'язаний з високими технологіями, якими в останні роки захоплені нибіруанці.

А за деякими даними, цей камінь своїм походженням пов'язаний саме з Нібіру. Після зіткнення її мешканців з давніми землянами камінь опинився на нашій планеті.

Нагадаємо, ці інтригуючі знімки зробив житель Америки недалеко від гори Шаста. Фото були зроблені 17 квітня 2019 року. А через кілька днів чоловік відправив їх на уфологічний сайт MUFON.

За розповіддю очевидця, який зняв яскравий кулястий об'єкт, він їхав пізно ввечері в гості до своєї мами і коли проїжджав повз гори, то побачив над горою Шастой яскраві красиві зірки. Він зробив кілька фото, а коли приїхав до мами, став їх розглядати.

Так раптово він зрозумів, що одна зірка занадто яскрава і що на кожному знімку вона змінює своє місце розташування.

Нагадаємо, знайдено аномальне місце, в якому предмети "сходять з глузду". У цій таємничій пустелі абсолютно всі люди втрачають зв'язок із зовнішнім світом.

Як повідомляв портал "Знай.uа" НЛО маскувався під хмару, але дрон його викрив. Цей об'єкт рухається так швидко, що більш-менш розгледіти його можна лише уповільнивши відео.

"Знай.uа" писав, абсолютно фантастичні події відбуваються в Індії, в районі Котвали Тхана Мадхубанпара, більше тижня не припиняється дощ з каменів.