Дочка скандального народного депутата від фракції "Опозиційний блок" Михайла Добкіна Алла, впевнений користувач мережі і часто тішить шанувальників новими фотографіями і відео у соцмережі Instagram. Як відомо, нещодавно дівчина народила первістка, якого назвали Марком, а тепер, як видно на фото, повернулася в колишню форму і вже наповну красується в різних вбраннях, публікуючи фото в мережі.

Так, цього разу на своїй сторінці в мережі Алла Добкіна показала нову фотографію, на якій постала в пляжному луці, а з підпису до цього знімку стає зрозуміло, що дівчина відправилася на теплий курорт Белек, що в Туреччині. До речі, саме в Белек на великодні свята вирушив з дружиною і дітьми новообраний президент України Володимир Зеленський.

На фотографії, яка з'явилася в записі Алли Добкіної, вона постала на огляд публіки в яскравому триколірному купальнику, який підкреслив підтягнуту фігуру дівчини, її довгі ноги і пишний бюст. Алла прилягла на білий пісок, а трохи далі за її спиною видно пляжні парасольки і шезлонги з відпочиваючими людьми. На її голові широкий солом'яний капелюх з-під якого звисає розпущене волосся, а на обличчі немає макіяжу.

У підписі до фотографії Алла Добкіна написала: "Добре в селі влітку… лише вдень правда, ввечері холодно". Геолокація до фотографії свідчить про те, що дівчина відпочиває на курорті Maxx Royal Kemer White Beach в Белеку. Така публікація не залишилася без уваги фоловерів, підписники дочки Михайла Добкіна в захваті від її образу і стрункої фігури, адже дівчина менше ніж рік тому народила дитину. Аллі бажають гарного відпочинку та успіхів у її благодійній діяльності.

Нагадаємо, вагітна дочка Добкіна не посоромилася викласти відверті фото.

Популярні новини зараз

Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію

Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики

Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією

Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти

Показати ще

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Алла Добкіна показала першу фотографію новоржденного малюка.

Також портал "Знай.uа" писав, що вагітна дочка Добкіна злетіла з котушок і зажадала крові.