У американки на ім'я Мелоді Хеймс дуже незвичайна професія - вона працює перукарем для коней. Оригінальне захоплення з'явилася у жінки ще в ранньому віці, пише CNN.

Мелоді розповіла журналістам, що в дитинстві у неї був улюблений поні, який страждав хворобою Кушинга - він неправильно линял. Дівчині доводилося постійно підстригати вихованця, а згодом друзі натякнули Мелоді, що на цьому можна зробити бізнес. Одного разу клієнт попросив у перукарки зробити його коню креативну стрижку.

"Я ніколи цього не робила раніше. Але у мене підхід сказати "Так", а хвилюватися пізніше. Тому ми зробили це і клієнтка виклала результат онлайн", - розповідає барберка.

Популярні новини зараз

Абоненти не встигають за темпами "Київстару": тільки поповнили рахунок, а тариф уже подорожчав

Водоканали почали відключати неплатників: який борг вважається "критичним"

ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить

По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі

Показати ще

Після цієї пропозиції так і посипалися на Мелоді. За її словами, стрижка ніяк не шкодить коням.

"Вони насолоджуються цим! Коней не стримують і не дають їм седативних. Так ми можемо стежити за їх покровом і шкірою, і тим, що відбувається під хутром".

Хеймс розповіла, що їй не потрібні трафарети. Вона використовує стародавні технології, якими користалися ще "дідусі-американці".

Жінка займається цим незвичайним бізнесом вже 6 років. Вона допомагала створювати дизайн до дня 100-річчя перемир'я з часу закінчення Першої Світової війни. Крім того, на даний момент вона навчає інших людей своєму заняттю.

Нагадаємо, у соціальних мережах з'явився відеоролик із запальним танцем медсестри з Росії. Дівчина влаштовує на роботі танцювальні п'ятихвилинки, щоб відволіктися.

Раніше Знай.uа повідомляв, у Facebook користувач "Абсурд Безумовный" показав своїм підписникам коротке відео, на якому відображена "робота" рятувальників.

Також Знай.uа писав, у Google з'явилася цікава функція, яка знищує пошукові запити. Незвичайне нововведення підготували спеціально до виходу фінальної частини фільму про Месників.