На Сонці астрономи помітили величезну пляму, яке дає приводи для занепокоєння. Фахівці поспішили передбачити катастрофу, яка нібито повинна обрушитися на Землю в найближчому майбутньому.

Про це стало відомо завдяки повідомленням спільноти астрономів США, пише портал "Політека".

Дослідники припускають, що знайдена "сонячна діра" з високою часткою ймовірності спровокує на Землі найпотужніші магнітні збурення. Енергетична буря, породжена сонячним вітром, цілком здатна знищити електронне обладнання. Під загрозою знаходяться штучні супутники, розміщені на навколоземній орбіті.

Популярні новини зараз

Залишилися тижні: в Україні пенсіонерам збільшать виплати поза графіком індексації

В Україні легкові авто ТЦК беруть на облік: що загрожує власникам

Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс

На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю

Показати ще

Дослідники передбачають, що сплеск сонячної енергії попрямує просто до Землі. Як побоюються вчені, потік сонячних частинок зможе пробити магнітне поле, що захищає землю. В результаті природного явища людство може повністю втратити систему мобільного зв'язку, супутникового телебачення та GРS-навігації. Крім того, стандартний рівень струму в лініях електропередач збільшиться, що призведе до зменшення відсотка потужності на електростанціях.

Астрофізики зазначають, що після сонячної бурі може з'явитися північне сяйво в місцях, де його раніше ніколи не було. Побачити його зможуть жителі Америки, які проживають в смузі від штату Мен до Вашингтона. Ймовірність такого розвитку подій складає близько 30%.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що головне християнське свято може стати останнім в історії людства. Уфологи вважають, що на Великдень 28 квітня 2019 року нашу планету накриє тінню. Землю поглине темрява і холод, і льодовики покладуть кінець життю на планеті. Таємнича планета, яку обговорювали вчені протягом багатьох років, припинила бути таємничою. Уфологи зробили безліч заяв про те, що всі посланці Нібіру повертаються додому. Це може говорити лише про одне – прибульці готують щось по-справжньому грандіозне.

Нагадаємо, у небі з'явився страшне Око Нібіру: Апокаліпсис вже близько.

Як повідомляв Знай.uа Нібіру послала на Землю своїх пекельних гінців, ховатися нікуди: кінець близько.

Також Знай.uа писав, в Біблії знайшли згадки про марсіан: як насправді занепалі ангели заселили Землю.