33-річний британець Дін Сімонс є захопленим істориком і краєзнавцем і особливо він любить досліджувати покинуті військові об'єкти Південного Уельсу. За словами чоловіка, він не раз робив знімки різних старих будівель, але те, що він побачив у цьому бункері сталося з ним вперше.

Так він розповів, що не так давно відвідав покинутий військовий бункер Другої Світової і зробив кілька знімків. Після чого на двох знімках він побачив щось, що було дуже схоже на бліде обличчя людини. Виглядає досить страшно!

Швидше за все ця сутність була не рада гостям і явно налаштована вороже.

Популярні новини зараз

Таких цін не бачили давно: скільки доведеться заплатити за курячі та перепелині яйця

Друг президента Зеленського Жека Кошовий зізнався, як "виживає" на 2 тисячі баксів у місяць

Залишать останню сорочку: які речі не будуть вилучати в ухилянтів-боржників

Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами

Показати ще

До цього бункера чоловік приїхав разом зі своїм другом Гаретом Едвардсом. Це був вхід в бомбосховище, а поруч колись знаходилася авіабаза ВПС Llandow британських ВПС.

Цікаво, що дивне бліде обличчя закарбувалося відразу на двох знімках бункера в різних ракурсах.

Судячи з усього, дійсно під час зйомки перебував якийсь об'єкт, або привид або стороння людина, однак сторонніх людей дослідники під час свого візиту не помітили і сам "привид" був побачений ними лише після того, як вони зробили фотографії.

Пізніше Дін і Гарет вирішили, що можливо вони зняли привид загиблого льотчика.

Так Сімонс зазначив, що по поверненню додому, вони стали перевіряти інформацію про бункер і авіабазу і знайшли записи про те, що зовсім поруч з бункером на полі 10 липня 1941 року розбився військовий літак, а його пілот - сержант Маріон Артур Пломтуа загинув.

"Після цього я зрозумів, що більше ніколи не хочу повертатися в це місце, навіть за гроші я не піду туди", - розповідає Сімонс, - "Що б я не зловив на свою камеру, воно здається не хотіло нашого візиту і це бліде обличчя з чорним фоном виглядає дуже страшно".


Нагадаємо, привид жінки налякав працівника автозаправки. Це так турбувало чоловіка, що він не міг не поділитися цим.

Як повідомляв портал "Знай.uа", подружня пара зафіксувала примар дітей. Вони вирішили провести зйомку під час ночівлі в надії побачити щось подібне. Але те, що в результаті з ними сталося, викликає мороз по шкірі.

Також "Знай.uа" писав, щось моторошне пробралося в спальню до чоловіка. Чоловік був у шоці від того, що зняла вночі камера.