Експерти з Далекосхідної академії уфології, які протягом багатьох років досліджують іноземні організми, здійснили феноменальне відкриття.

Вони прийшли до висновку, що виявлений нещодавно таємничий організм може бути неймовірно небезпечним. Він потребує повної ізоляції для вивчення в лабораторних умовах.

Інопланетна креветка

В одній з глибоких печер нашої планети астронавти Європейського космічного агентства знайшли загадкову істоту. Їй дали незвичну назву – космічна креветка.

Організм, який віддалено нагадує земних креветок, неймовірно маленький – він досягає в довжину 1 сантиметра. Уфологи і експерти зарахували його до інопланетних особин. Вони вважають, що це нова форма життя, яка була завезена прибульцями з Нібіру. Варто відзначити, що останнім часом інопланетяни досить часто з'являються в небі і навіть на орбіті.

Популярні новини зараз

По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі

Російські військові прямо під час евакуації розстрілюють мирних жителів у Вовчанську

У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати

На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю

Показати ще

Космічна креветка

На думку фахівців, ці істоти є частиною експерименту прибульців з вивчення земних умов життя. У майбутньому вони планують колонізувати нашу планету.

Експерти з ДАУ прийшли до висновку, що завезені особини можуть не потребувати переселення більш розвинених форм життя – вони самі можуть в них вирости. Уфологи вважають, що інопланетяни володіють надсучасними технологіями в генетиці, які дозволяють створювати неймовірних мутантів.

Космічна креветка

Космічна креветка може дуже швидко еволюціонувати в креветку-різника, в десятки разів більший і небезпечніший вид. Дорослі особини можуть з легкістю конкурувати з земними хижаками і навіть з людьми.

Уфологи вважають, популяція цих істот, яка стрімко росте, і еволюціонує, може в лічені роки заповнити Землю і стати домінуючим видом. Якщо космічні креветки почнуть розмножуватися з високою швидкістю, людству доведеться поступитися, адже воно не зможе протистояти небезпечним мутантам.

Читайте також: у місячному кратері знайшли дивну нору, обитель небезпечних черв'яків-різників.

Нагадаємо, виявлені марсіанські родичі черв'яків-різників, вони прокинулися і готуються до нападу на Землю.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що клешня звичайної креветки підштовхнула вчених до найбільших відкриттів.