Інтерес вчених до Місяця істотно збільшився, коли США несподівано закрили дослідницьку програму під назвою Аполлон. Уфологи з усього світу запідозрили щось недобре. Багато хто з них вважає, що корінні жителі земного супутника ясно дали зрозуміти американцям, що їм не раді. З того часу астрономи з різних куточків планети намагаються розгледіти сліди життя на Місяці. Неймовірно, але одному з них, схоже, вдалося це зробити.

Луна

Уфологи заявили, що вперше в історії людства вони знайшли важливі докази існування прибульців-кротів, які мешкають під поверхнею Місяця.

Астроном ентузіаст детально розглянув один з кратерів з допомогу просунутої оптики. В глибині утворення, яке виникло після падіння метеорита, замість звичної воронки розташована будова майже правильно геометричної форми. А в її центрі знаходиться щось, що нагадує шпиль. Навряд він з'явився тут у результаті природних метаморфоз супутника.

Дослідження астронома

Популярні новини зараз

Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило

Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"

Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Показати ще

Це відкриття підкріплює недавнє дослідження NASA. Вченим агентства вдалося довести, що Місяць сповнений величезної кількості тріщин. Деякі з них неймовірно великі – їх глибина сягає 20 кілометрів. Фахівці вважають, що саме в цих кратерах мешкають колонії прибульців-кротів.

Місячні кратери

Завдяки науковому прогресу їм вдалося обійти людство. Вони вже освоїли технології міжпланетних перельотів. Багато землян стали свідками того, як інопланетні кораблі то вилітали з місячних кратерів, то залітали назад. Ймовірно, прибульці бояться яскравого світла. Вони ховаються в глибинах Місяця, і залишають кратери лише тоді, коли потрібно здійснити політ на Землю для видобутку важливих ресурсів. У мережі можна знайти безліч кадрів, на яких НЛО викрадає воду, худобу та інші ресурси.

НЛО викрадає корову

Нагадаємо, інопланетяни зцілили вмираючу дівчину. До їх прибуття вона не могла навіть їсти – настільки хвороба прогресувала.

Як повідомляв портал "Знай.uа", чоловік побачив загадковий НЛО незвичайної форми, який нагадує чорну лінію. Він раптово виник над трасою і так само швидко зник.

Читайте також: спроби зв'язатися з інопланетянами закінчилися землетрусом, прибульці розлючені, це тільки початок. Землю очікують масові катаклізми.