У мережі ходить нахабний спойлер з нового сезону "Гри Престолів". Так, фанати помітили, що на плакаті нового, 9 сезону легендарного серіалу, на якому зображений Король ночі, що йде по черепам, цікаву деталь. І ця деталь, натяк від творців серіалу, видала, хто з улюблених персонажів помре.

Спостережна фанатка помітила череп з короною - точно такою ж, яку носить Серсея. І так, можна зробити висновок, що Король ночі, швидше за все, покінчить з Серсеею.

Нагадаємо, Емілія Кларк – відома британська актриса театру, кіно і телебачення. Найбільш відома за роллю Дейенеріс Таргаріен в телесеріалі "Гра престолів". Дівчина активний користувач соцмереж, зокрема, Instagram, де ділитися з шанувальниками новинами своєї творчого та особистого життя. Емілія також славиться своїм відмінним почуттям гумору, веселим характером, що відмінно видно по її постам в мережі.

Популярні новини зараз

Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році

Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати

Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"

Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень

Показати ще

Так, в цей раз знаменита актриса опублікувала на своїй сторінці обкладинку іспанської редакції журналу Vogue. Емілія стала героїнею нового випуску і прикрасила обкладинку глянцю в неймовірному образі. Для модної фотосесії матір драконів наділу об'ємне насичено-жовта сукня з величезним бантом на спині, що робить її схожою на метелика. Її коротке волосся зачесане назад у суворій зачісці, на обличчі легкий природний макіяж, а у вухах небанальне прикраса. Емілія сфотографована як би збоку, але в кадр, ледь вместившись, потрапив величезний бант на сукню. Емілія з незворушним виразом дивиться в камеру.

Зазначимо, автор "Пісні Льоду і Полум'я" Джордж Мартін поділився в інтерв'ю, що фінал "Ігри престолів" викличе багато суперечок. Крім того, в інтерв'ю зарубіжним ЗМІ він розкрив цікаву деталь.

Творці постійно дають підказки про те, як далі будуть розвиватися події в сюжеті телесаги. Так, навіть сам Джордж Мартін вирішив підігріти інтерес публіки і пролив світло на фінал.

Нагадаємо, зірка "Ігри престолів" спотворила себе до невпізнання.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що "Мати Драконів" застукали з новим бойфрендом.

Також портал "Знай.uа" писав, що ексклюзивні подробиці фіналу "Ігри престолів" злили в мережу.