Еротичний гороскоп на 24 квітня Овен

Сьогодні секс навряд чи підніме вам настрій. Ви не налаштовані на такого роду спілкування. Зате поговорити і пообніматися, ось це для вас.

Еротичний гороскоп на 24 квітня Телець

Перед тим, як приступити до любовних ігор вам з партнером слід вдосталь подуріти і посміятися один над одним. Тоді заряд ендорфінів зробить свою справу.

Еротичний гороскоп на 24 квітня Близнюки

За порадою зірок, вам краще утриматися від флірту з незнайомцями. Це може принести вам чимало неприємностей і ускладнень. Тільки постійний партнер або ви самі.

Еротичний гороскоп на 24 квітня Рак

Сьогодні в протилежному полі вам найбільше сподобається рішучість. А значить, якщо партнер не здатний на такі якості, то доведеться вам скоротати вечір на самоті.

Гороскоп на тиждень

Популярні новини зараз

Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії

Компанія Apple "вбила" багатомільйонне місто одним рішенням: тепер можна зносити все

В Україні випустили нову 5-гривневу монетку: чому вона унікальна

Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати

Показати ще

Еротичний гороскоп на 24 квітня Лев

Ви не зможете приховати ніякі емоції під час сексу, тому партнер дізнається про вас, ваші думки і почуття абсолютно все. Якщо є що приховувати, уникайте фізичного контакту.

Еротичний гороскоп на 24 квітня Діва

Сьогодні ваш коханий буде дуже сильно цікавитися різними новинками і винаходами. В цю справу він втягне і вас. Будьте готові до експериментів.

Еротичний гороскоп на 24 квітня Терези

Терезам пора виходити з дому і направляти свої стопи у напрямку до розважальних і змагальних закладам. Саме там, за запевненнями доленосних планет, ви отримаєте справжнє задоволення, по своїй силі цілком порівнянне з сексуальним…

Еротичний гороскоп на 24 квітня Скорпіон

Найсильніший ефект під час любовних ігор будуть мати саме слова. Вони і створять всю атмосферу, тому потрібно вам задати тон, а партнер вже продовжить.

Еротичний гороскоп на 24 квітня Стрілець

Сьогодні можлива навіть алергія на дотики. Ваше тіло не захоче, щоб його взагалі чіпали і підсвідомо буде реагувати на будь-який подразник.

Еротичний гороскоп на 24 квітня Козеріг

Додайте більше металу до вашого еротичного гардеробу. Партнеру сподобається такий образ, а секс отримає нові фарби і блиск.

Еротичний гороскоп на 24 квітня Водолій

Ви сьогодні зробите абсолютно все, що завгодно, якщо вас похвалять і звеличать. А якщо про це ще й друзям розкажуть, то ви готові займатися сексом хоч стоячи на голові.

Еротичний гороскоп на 24 квітня Риби

Сьогодні зірки не обіцяють Рибам феєричного сексу, незабутніх відчуттів і приголомшливих експериментів. Навпаки, вони пропонують вам насолодитися сповна тим небагатьом, що у вас є зараз і буває кожен день.

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що зустрічі собак після довгої розлуки зі своїми власниками здатні зворушити будь-кого.

Як повідомляв портал "Знай.uа": дієтологи розкрили ще один секретний спосіб швидкого схуднення.

Також "Знай.uа" писав, що квітень приготував для кожного знака Зодіаку чимало сюрпризів, але деяких з них очікує нечувана удача.