Вчені заявили, що Райський сад існував на Марсі. Прибульці з Нібіру використовували Червону планету в якості наукової бази, яка служила для колонізації Землі.

Альтернативні на останніх фотографіях Марса виявили невідомі і дивні об'єкти. Уфологи припустили, що це уламки величезної споруди. На невеликому фрагменті видно множинні микросвязи. Вони могли б містити елементи несвідомого штучного інтелекту та інших інопланетних програм.

Виявлений знімок

На думку експертів, це відкриття може стати причиною краху теорії Дарвіна. Уфологи вивчили стародавні шумерські тексти і прийшли до висновку про те, що Червона планета могла бути центром дослідження для жителів Нібіру. А невідомі залишки, виявлені на знімках, - це частини секретної лабораторії, яка служить для розмноження людей.

Експерти вважають, що Райський сад дійсно існував. Але не на Землі, а на Марсі. Хоч він і був більше схожий на табір, в якому будуть міститися люди. Їх вивели генні інженери з Нібіру для роботи.

Популярні новини зараз

Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня

Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати

Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати

Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося

Показати ще

Деякі прибульці хотіли навчати досліджуваних. Так і виник знаменитий образ змія спокусника. Саме він відкрив таємні знання. Досліджувані отримали свободу. Після цього пралюди могли знищити своїх інопланетних творців і заволодіти їх технологіями.

Уфологи переконані, що лабораторії Марса після цього дійсно настав крах. Відомо, що новий вид нібито обрав Землю для проживання.

Як повідомляв портал "Знай.uа", біблійне пророцтво про кінець світу збувається.

Знай.uа писав: експерти попередили про те, що через 100 років наша планета перетвориться на гарячу точку, цілі держави будуть стерті з лиця Землі.

Нагадаємо, що сусідня галактика зіткнеться з Чумацьким шляхом, після чого наша Сонячна система потрапить у космічну воронку.

Ранее портал "Знай.ua" писав: "Астероїд Судного дня" підніс астрономам неймовірний сюрприз, знайдені сліди. Зонд НАСА допоміг вченим виявити воду на найбільш небезпечному астероїді Сонячної системи.