Здається, що таких чоловіків, які можуть кохати лише одну жінку, в природі не існує взагалі. Вони, як музейний експонат, викликають хіба подив. Жінки ж, дотримуються різних думок, але все зводиться до того, що рано чи пізно такий чоловік обов'язково зверне "наліво". Однак астрологи щодо таких чоловіків мають абсолютно іншу думку.

На переконання астрологів, існують представники знаків Ззодіаку чоловічої статі, які віддають своє серце єдиній коханій раз і назавжди. Такі чоловіки здатні чекати стільки часу свою половинку, скільки буде потрібно. А коли дочекаються, то не будуть розмінюватися на нічого не значущі порочні зв'язки. Що характерно, ці чоловіки не будуть зраджувати і обманювати через легку інтрижки ту, яка їм беззастережно вірить.

Чоловіки-однолюби і вірні чоловіки - різне поняття. Чоловік, який перебуває в шлюбі, може бути вірним своїй дружині. Але як тільки вони розлучаються, він починає шукати їй заміну. І неважливо, який час після розставання пройде. Чоловік-однолюб буде проносити своэ кохання через весь час і відстань, незважаючи на життєві труднощі. І в його серці назавжди буде та єдина обраниця, з якою він пов'язав своє життя. І навіть в старості його серце буде зігрівати думка, що в його житті була таке справжнэ кохання. Астрологи виділили всього лише три представники знаків Зодіаку, які кохають один раз і на все життя.

Лев
Дивлячись на цього представника, важко уявити, що він здатний виправдати це високе звання чоловіки-однолюба. У багатьох склалася думка, що ці чоловіки справжні ловеласи. Це обумовлено тим, що знаки постійно знаходяться в центрі уваги жіночої статі, мило дарують посмішки і не скупляться на компліменти. Також, вони завжди не проти, якщо на їхню адресу сиплеться купа лестощів. Але як би їх не хвалили жінки, вони завжди залишаються не приступними, як фортеця. Вони настільки закриті для всіх, що нікого до себе не підпускають. А всы напускні жарти вони відпускають для того, щоб стати визнаним "своїм хлопцем".

Але довірити всі свої таємниці вони можуть лише одній єдиній жінці, яку виберуть. І якщо Леви закохаються в неї, то вони обов'язково поступаються своїми принципами. Але для цього має бути одна умова - вони повинні бути разом зі своєю обраницею. І всі свої створені стосунки вони будуть оберігати з великою ревністю, не підпускаючи навіть близько до них нікого. У сімейних стосунках такий чоловік стане вірним і надійним сім'янином. І всі дрібні капризи своєї коханої він готовий пробачити, аби вона була разом з ними. А на підтвердження свого кохання благородний Лев буде обдаровувати її гарними подарунками.

Популярні новини зараз

Українцям приготуватися до перевірок податкової: вже попередили

Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити

На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого

В Україні готується революція у житловій сфері

Показати ще

Телець
Для цих чоловіків на важливому і головному місці завжди стоять сімейні цінності. Про комфорт і затишок в родині представники мріють з самого народження. І ніколи такі чоловіки не розпочнуть стосунки з першої ліпшою жінкою. Вони до неї будуть придивлятися довго і пильно, перевіряючи її на сімейну придатність. Незважаючи на те, що чоловік на першому побаченні не створить належного враження, це не говорить про його нерішучість. Мовчання і замкнутість потрібно оцінювати, як ретельний розбір інформації про обраницю. І тільки через деякий час, якщо жінка підходить для нього, у чоловіка відкриються справжні почуття.

І керуючись своїм коханням, чоловік буде пестити і леліяти свою обраницю все життя, потураючи всім її примхам. І піднесені почуття у нього ніколи не пропадуть і не перетворяться в звичну рутину. Чоловіки здатні пронести свою любов через все життя. І навіть через час, почуття до своєї жінки у них стають сильнішими. Представники цього знаку не уявляють свого життя без своїх других половинок. Без них вони втрачають радість життя і перетворюються в байдужих людей.

Козеріг
Ці чоловіки завжди впевнені в своїх діях, тому твердо стоять на ногах. Але вони готові переглянути свої пріоритети тільки в тому випадку, якщо на нимх нахлинуть справжні почуття. І якщо їх накриє хвилею пристрасті, то вони готові пробачити своїм другим половинкам все що завгодно, аж до грішних вчинків. Впевненість подібного плану зумовлена титм, що вони твердо переконані, що з ними їхній обраниці буде так добре. Уперта натура представників цього знаку не дозволяє їм зрозуміти, що існує звичайна банальна закоханість. І якщо вони закохуються, то це назавжди.

Як буде вести себе представник цього знаку в пориві кохання, передбачити неможливо. Він може зануритися повністю у вир стосунків. Але якщо з якоїсь причини не виходить зберегти стосунки і пара розлучилася, то Козероги залишаються самотніми. І при кожному зручному випадку він буде згадувати про той час, коли був зі своєю коханою разом. Але навіть якщо він скаже, що почуття у нього пройшли, не вірте. Подібними висловами він лише втішає себе, хоча його серце, як і раніше тужить за тією єдиною і бажаною жікою.