Експерти знайшли нове підтвердження того, що кінець світу скоро дійсно настане. У людства немає жодних шансів на порятунок, Апокаліпсису не уникнути. За прогнозами, він відбудеться вже дуже скоро. 28 квітня на Великдень станеться страшна катастрофа. Більшість конспірологів по всьому світу впевнені, що Судний день відбудеться саме в одне з найважливіших свят.

Завдяки відомому проекту Google Earth, який допомагає мандрівникам краще орієнтуватися на місцевості, експертам вдалося виявити щось справді дивне і страхітливе. На одному із зображень вони побачили таємничу морду двоголової істоти, під якою розташовано напис Welcome або Evil come.

Уфологи повідомили, що виявили в Сирії саме справжнє послання до диявола. Їх приголомшило те, що вони отримали після того, як розшифрували послання. Виявилося, що за координатами 35° 02′ 12″ N 37° 00′ 48″ Е 880 м розташований невідомий об'єкт. На перший погляд він зовсім непомітний. Якщо його наблизити, можна побачити, що він знаходиться між містами Саламия, Хама, Ер-Растан.

Популярні новини зараз

Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім

Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні

Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати

Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку

Показати ще

Те, що експерти побачили, шокувало їх. Це схоже на страшну морду двоголової істоти, яка нагадує сатану. Конспірологів зацікавив також підпис.

Варто відзначити, що за відомостями уфологів, Сирія входить у число країн, яка нарівні з США та іншими прикладає величезні зусилля для боротьби з НЛО.

Виявлений напис розповів про те, що чекає на людство:

"Антихрист прийди!" відображено саме на території Сирії. Величезний напис Welcome або Evil come свідчить про те, що до Землі наближається дивна і незвідане істота або сутність. Кінця світу уникнути не вдасться. Тепер це, очевидно, як ніколи, планета знаходиться на порозі страшної катастрофи, всьому кінець".

Як повідомляв портал "Знай.uа", біблійне пророцтво про кінець світу збувається

Знай.uа писав: експерти попередили про те, що через 100 років наша планета перетвориться на гарячу точку, цілі держави будуть стерті з лиця Землі

Нагадаємо, що сусідня галактика зіткнеться з Чумацьким шляхом, після чого наша Сонячна система потрапить у космічну воронку