Кращий спосіб отримати мільярди доларів – це, звичайно ж, спадщину.

Але якщо у вас немає багатенької бабусі або дідусі, які подарують вам багатства, доведеться працювати в поті чола, іноді – на найнижчих посадах.

Стів Джобс

У далекому 1973 році, один 18-річний хлопець складав резюме. Він не мав не те що вищої освіти, а навіть номера телефону. Але зате мав досвід роботи в Hewlett-Packard (відома також як HP), у яку він влаштувався ще в 12-річному віці.

Минуло 45 років. Тепер пожовклий від часу папірець з цим резюме продають на аукціоні за 50 тис дол. Чому? Все просто: колишній працівник HP заснував власну компанію – Apple. Стів Джобс є не єдиним прикладом, хто заробив великі гроші з самих низів.

Популярні новини зараз

ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить

По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі

Українських водіїв внесуть до Реєстру військовозобов'язаних: чого чекати з червня 2024 року

Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами

Показати ще

Майкл Делл: розносив газети ($15,9 млрд)

Майкл Делл

Син зубного техніка з Х'юстона, штат Техас, як і його однолітки працював рознощиком газет. Але промисловий хлопець, на відміну від друзів і знайомих, заробляв новим способом. Він платив своїм друзям 2 долари за кожного залученого абонента, якого йому знайдуть. Так він заробив 2 тис доларів.

Ілон Маск ($20 млрд): розробка ігор

Ілон Маск

Приклад ще одного хлопця, який заробив перші гроші в 12-річному віці. Він виріс в ПАР. У 10 річному віці він отримав у подарунок комп'ютер. Маск швидко освоїв тоді ще нову технологію, а через 2 роки розробив власну гру з назвою Blastar.

Звичайно, особливої популярності йому це не принесло, але 500 доларів він заробив

Річард Бренсон: продавав ялинки ($5 млрд)

Річард Бренсон

Судячи з усього, Бренсон ще з малих років знав, що він стане найбагатшою людиною Англії. Ще до появи корпорації Virgin Group, він продавав ялинки. На жаль, ідея зазнала краху. У всьому винні не конкуренти, а звичайні кролики – вони знищили символ різдва.

Опра Вінфрі: репортер ($2,9 млрд)

Перша чорношкіра жінка-мільярдер мала не найкраще дитинство. Вона пережила зґвалтування у віці 9 років, а в 14 вона народила дитину. Який пізніше помер. Але Вона не здається і вступає до університету, паралельно працюючи на ТБ. Саме так починала свій тернистий шлях одна з найвпливовіших жінок у світі.

Нагадаємо, Як телевізор відбирає ваші гроші

Як раніше повідомляв "Знай.ua" Як посадити грошове дерево

Також Знай.ua" писав про те, що Названі найбільш фартові знаки Зодіаку