Людям з цукровим діабетом, не можна вживати в їжу капусту - такої думки дотримуються більшість світових дієтологів і нутриціологів. Надмірне вживання овоча призводить до підвищення цукру і холестерину в крові і знижує вироблення інсуліну. Салати з капусти і овочів приносять користь для здоров'я, проте налягати на овоч не варто, якщо є проблеми з виробленням і засвоєнням цукру.

Виявляється, капуста корисна не всім

Також діабетикам не рекомендують їсти банани, хурму, диню і виноград. Ось і виходить, що для цієї категорії людей не всі фрукти однаково корисні.

Якщо ж ви страждаєте на гіпертонію, відмовтеся від ягід, у тому числі - калини, журавлини. Якщо є небезпека утворення тромбів, то утримайтеся від чорної смородини.

Людям, у яких є серцево-судинні захворювання, рекомендовано відмовитися від болгарського перцю.

Популярні новини зараз

Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв

Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"

Показати ще

Вчені запропонували активувати один з цих шляхів секреції інсуліну, використовуючи ліки, відомі як агоністи типу глюкагону-1 (GLP-1), найбільш часто використовуються для лікування діабету 2 типу.

Медики рекомендують людям зі схильністю до діабету пройти діагностичне генетичне тестування на цю рідкісну і успадковану форму діабету.

Нагадаємо, компонент, що входить до складу галюциногенного напою аяуаска, може послужити основою для нового методу лікування цукрового діабету.

Як повідомляв портал "Знай.иа"<! --StartFragment-->псоріаз збільшує ймовірність виникнення діабету 2-го типу.

"Знай.иа" писав, антидіабетичні препарати можуть запобігти розвитку хвороби Альцгеймера.

.