Про відданість коней ходять легенди. Ці розумні, чутливі і добрі тварини здатні стати частинкою вашої душі. І завжди знаєш, що це взаємно.

У бразильця Вагнера Фигуэредо де Ліма був кінь по імені Серено. Вагнер взяв його маленьким лошам, і виростив у великого, красивого скакуна. Вагнер і Серено були нерозлучні, розуміли один одного без слів. І в найважчі моменти життя господаря кінь був поруч з ним. Клав голову на його плече, сопів у вухо, давав погладити свою розумну кінську морду і брав теплими губами яблука і цукор з рук. Вагнер і Серено подорожували разом, зустріли чимало світанків, деколи чоловік розмовляв з конем, як якщо б той був людиною. Серено дивився своїми глибокими розуміючими очима, і всі тяготи світу здавалися дрібними і незначительнными в порівнянні з неймовірною дружбу людини і коня.

Але трапилося нещастя. В один ранок Вагнер зайшов у стайню, як зазвичай пригостив Серено смачненьким і погладив, а потім сів в автомобіль і поїхав у справах. І якщо живий кінь ніколи не підведе, то у залізних коней свої закони, які інколи фатальні для людини. Страшна автокатастрофа забрала життя господаря. Кінь "осиротів".

кінь прийшов проводити господаря в останню путь

Брат Вагнера, Ванда де Ліма, розповів - у той день, ще до того, як сім'я загиблого дізналася про страшну звістку, Серено поводився неспокійно, щось відчував.

Популярні новини зараз

Нові правила мобілізації: кому треба готуватися до ВЛК

Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома

Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею

Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло

Показати ще

Всі, хто був на похороні, не змогли стримати сліз

Брат Вагнера Ванда розумів, що кінь багато значив у житті його загиблого родича. Саме він привів Серено на прощання з господарем. Кінь підійшов до труни і почав видавати дивні звуки, ніби плакав. Всі гості були шоковані і здивовані, всіх зворушила ця печаль.

"Серено нібито розумів, що відбувається, і хотів попрощатися з Вагнером", — повідомляє брат покійного. Один з присутніх повідомив, що кінь підійшов до труни, обнюхав його, потім підняв голову і голосно тужливо заіржав.

"Було видно, що його долають почуття. Всі, хто був присутній на похоронах, були зворушені до глибини душі. Я навіть не зміг стримати сліз", — говорить один з очевидців події.

Всю дорогу до кладовища Серено бив копитами об землю й плакав, всі бачили його горе … Коли закопали могилу, кінь схилив голову, ніби прощаючись.

Нагадаємо, суботні заняття кейтсерфингом на аргентинському узбережжі для Густаво Сервино закінчилися візитом в госпіталь через напад розлюченого пітбуля.

Як повідомляв портал "Знай.uа" в Америці в одному з маленьких містечок Каліфорнії стався кумедний епізод з хижим звіром.

"Знай.uа" писав, в одному з американських зоопарків у Новому Орлеані вирвався з клітки ягуар Валеріо.