Щороку тисячі духовно освічених людей приїжджають в Убуд, Балі, на Spirit Fest. Це 7-денний захід з різними семінарами, йогою, медитацією, экстатичними танцями, зціленням і багатьом іншим. Перший Фестиваль Духів пройшов у 2008 році. З того часу він став неймовірно популярним. Фестиваль 2019 року, який пройде в березні, стане особливим не тільки для Балі, але і для всього світу.

Фестиваль Духів

Про це повідомив езотерик, який вивчає космічну енергію. Він вважає, що захід розбудить сплячих прибульців. Уфологи заявили, що в земній корі в режимі сну перебувають інопланетяни. Вони чекають на знак, щоб прокинутися. Езотерик передбачає підвищену активність тектонічних плит по всій поверхні Землі після гучних сейсмічних катастроф в ареалі Тихоокеанського вогняного кільця.

Тихоокеанське вогненне кільце

Експерт заявив:

Популярні новини зараз

Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання

Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики

Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років

Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів

Показати ще

"Не хочеться виявитися правим, але все йде по датах до Судного дня. Людство прискорює цей процес, насміхаючись над прибульцями. Фестиваль духів не тільки зможе стати хорошою практикою для учасників, їх колективне бажання засобами телепатії і самонавіювання зруйнує земну оболонку".

Spirit Fest

Враховуючи той факт, що на заході присутні тисячі людей з особливою енергетикою, а Тихоокеанське вогненне кільце сейсмологи неодноразово називали лійкою в Пекло, то варто детальніше вивчити питання впливу спіритичного фестивалю на можливий майбутній катаклізм глобального характеру.

Spirit Fest

Езотерик повідомив:

"Ви не можете уявити, чим закінчиться гра з духами. Земля просто почне руйнуватися і розсипатися. Масові пожежі, потопи і ядерні вибухи вулканів змусять людей перелякатися. За моїми підрахунками, все це буде недоречним. Вогняне кільце стиснеться, і прийдуть вони".

Spirit Fest

Таким чином, Spirit Fest, який пройде на Балі, розбудить прибульців. Настане глобальний катаклізм, і наша планета перетвориться на вогняну кулю.

Катаклізм

Раніше портал "Знай.uа" писав: Землю знищать одразу два Судних Дняі, моліться всім богам

Читайте також: це гірше за Апокаліпсис, землян попередили про нелюдські випробування, виживуть найсильніші

Як повідомлялося, ігри в Бога призведуть до трагедії, людство саме себе знищить