Вуличних музикантів ніхто і ніколи не сприймає серйозно. У свідомості майже кожної особи люди, які виступають на вулицях - це ті, кому потрібні гроші. І чим більше людина потребує, тим менше таланту у неї в запасі. Але трапляються і справжні діаманти, які доводять всьому оточенню, що музикант - це покликання, здатне змінити весь світ.

Вуличні музиканти
Вуличні музиканти

Свідком такого унікального таланту стала маленька дівчинка, яка просто кинула монетку в капелюх вуличного музиканта і занурилася в неймовірну атмосферу, в яку повинен поринути кожен. Таке ніхто не зможе забути.

Дія відбувається в Сабаделі, містечку в Іспанії. Дівчинка поклала монетку в капелюх музикантові. Від його виконання ніхто не очікував шедевра, але раптом з нізвідки почали виходити музиканти з інструментами. Тоді-то і стався грандіозний концерт. Оркестр виконав найвідоміший твір Людвіга ван Бетховена під назвою "Inno alla gioia". Текст до якого був написаний німецьким поетом Фрідріхом Шиллером.

Вуличні музиканти це ті, кого, на жаль, не прийняла велика естрада. Причини бувають різними, але вони абсолютно не заперечують наявність таланту. Просто життя - це велика лотерея. Ти можеш бути скільки завгодно талановитим, але не виграти в цю лотерею. Пощастить комусь іншому.

Популярні новини зараз

Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК

Українці ломляться у ТЦК перед ухваленням нового закону про мобілізацію: але добровольцями "майже не пахне"

Українцям дадуть готівку на оплату комуналки: кому час йти до банку

Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку

Показати ще

На питання «чи роблять вони це заради грошей» більшість з вуличних музикантів, просто посміхається. Тому що це ремесло може приносити що завгодно: багато слави, багато цікавих людей в оточення і т. д., але, в їхньому випадку, не гроші.

Нагадаємо, що знімки дементора, якого зловили в небі США облетіли весь світ.

Раніше, портал Знай.ua писав, що в мережі показали фото розпусної доньки Добкіна.

Також, Знай.ua повідомляв, що після викрадення інопланетянами, хлопець прокинувся з унікальною здатністю