Команда американських і китайських вчених створила модифікованих мавп за допомогою впровадження в їх ДНК генв людини, який відповідає за розвиток мозку. Експеримент вважається вдалим – в живих залишилися 5 з 10 тварин. І їхній мозок виявився досконалішим, ніж у родичів.

мавпи

Деякі вчені вважають подібні експерименти неприпустимими. На їню думку, лише природа може створювати нові види. А ігри в Бога можуть призвести до справжньої трагедії. Яскравим прикладом може стати історія ануннаков, яка завдяки експертам стала надбанням громадськості.

Планета мавп

Група лінгвістів та істориків знайшла новий спосіб перекладу шумерських текстів, який відрізняється від розшифровок письменника Захарія Сітчина. Вони не використовували існуючі словники, а спиралися на семітські і грецька мови. Завдяки цьому їм вдалося отримати абсолютно новий переклад, який відкрив таємницю загибелі Богів Нібіру.

Популярні новини зараз

В Україні пенсіонерам почали повертати "оновлені" виплати: у ПФУ визнали помилку

Кожному члену сім'ї по 3600 грн: українцям обіцяють тримісячну підтримку

Сім'ї возз'єднаються, будемо їздити – куди хочемо: астролог назвав дату кінця воєнного стану

Абоненти не встигають за темпами "Київстару": тільки поповнили рахунок, а тариф уже подорожчав

Показати ще

Боги з Нібіру

У розшифровках містяться декілька шокуючих відкриттів. Райський сад дійсно існував. Він був розташований на території сучасної Туреччини неподалік від місця Kharsag або, як вважають перекладачі, Карадаг. Цей сад, на відміну від біблійного, мав дуже мало спільного з раєм.

Він служив табором для людей, яких вивели генні інженери з Нібіру. Більшість своїх так званих вихованців вони тримали для роботи. Деяких вони намагалися навчати. Так і з'явився відомий образ змія спокусника, який дав заборонене знання Єві. Між Богами не було згоди, як зараз між вченими. Одні були переконані, що розумних істот необхідно відпустити на волю. Інші вважали, що вони є загрозою для порядку. Останні мали рацію.

Ануннаки

Люди отримали свободу і знищили своїх творців, а потім заволоділи їхніми технологіями. Подальша історія людства відома всім. А от її закінчення відоме лише обраним.

Експерти вважають, що на людство чекає доля його творців. Розумні модифіковані мавп повстануть проти людей. Стародавній сценарій повториться. Але буде лише одна відмінність – на цей раз людству не вдасться втекти. З планети мавп їм нікуди не дітися. Тому люди, ймовірно, стануть рабами або піддослідними екземплярами.

Раніше портал "Знай.uа" писав: Землю знищать одразу два Судних Дні, моліться всім богам. Смертоносна планета вдарить по Землі двічі - 21 і 28 квітня, катастрофи не уникнути

Як повідомлялося, разом зі знімками чорної діри світу відкриється ще одна таємниця, Земля у небезпеці. Уфолог вважає, що Нібіру подорожує в часі і просторі

Читайте також: це гірше за Апокаліпсис, землян попередили про нелюдські випробування, виживуть найсильніші. Планета кожного деня потерпатиме від жахливих катастроф