Гороскоп на тиждень Овен

Цього тижня зірки радять контролювати емоції. Родичі будуть занадто докучати нескінченними порадами. Але таким чином можна упустити шанс знайти однодумців.

Гороскоп на тиждень Телець

На цьому тижні вас підтримають колеги та близькі в будь-яких починаннях. Не шкодуйте про помилки і промахи минулого. Всі можуть наступити на ті ж граблі, в цьому немає нічого страшного.

Гороскоп на тиждень Близнюки

На цьому тижні вам варто серйозніше ставитися до своєї роботи. Необдумані рішення або імпульсивні вчинки можуть призвести до непередбачуваних наслідків. Не перевантажуйте себе.

Гороскоп на тиждень Рак

На цьому тижні ваш темп життя трохи сповільниться. Не найкращий період для реалізації планів, можуть з'явитися перешкоди. Уникайте конфліктів з колегами. Наведіть лад вдома.

Популярні новини зараз

Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло

По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі

"Працював усе життя, а користі - нуль": чи можуть українські пенсіонери продати свій стаж

Пенсіонерам надають ще один вид пільг: що треба знати

Показати ще

Гороскоп на тиждень Лев

На цьому тижні слід прислухатися до інтуїції. Повільність і деякі обставини завадять виконанню обов'язків. Ви можете не встигнути туди, куди було потрібно.

Гороскоп на тиждень Діва

На цьому тижні ви ризикуєте стати жертвою інтриг конкурентів. Не варто відразу з'ясовувати стосунки. Нікому не доводьте свою правоту. У найближчі дні все з'ясується.

Гороскоп на тиждень Терези

На цьому тижні гарний настрій допоможе вам досягти бажаного. Зірки рекомендують не втрачати оптимізму, віри в себе і свої здібності, які б не виникали перешкоди на шляху.

Гороскоп на тиждень Скорпіон

На цьому тижні доля влаштує вам перевірку: чи вмієте ви прощати як себе, так і інших. Зірки радять утриматися від серйозних розмов з рідними. Поспішно прийняте рішення загрожує провалом.

Гороскоп на тиждень Стрілець

На цьому тижні намагайтеся уникати необдуманих висловлювань та зберігайте спокій, щоб контролювати те, що відбувається. На роботі і вдома все буде більш-менш спокійно.

Гороскоп на тиждень Козеріг

На цьому тижні на вас чекають круті сюрпризи. На деякі ситуації ви можете реагувати дуже емоційно. Перепади в настрої можуть спровокувати серйозні конфлікти.

Гороскоп на тиждень Водолій

На цьому тижні вас буде супроводжувати удача, тому краще не відкладати важливі справи. У вихідні варто розслабитися і весело провести час. Сходіть в кіно або на прогулянку в парк.

Гороскоп на тиждень Риби

На цьому тижні у вас вийде легко домогтися підвищеної уваги до себе. Ви здійсните давню мрію. Захочеться лідирувати скрізь – і на роботі, і вдома, оточуючі з цим погодяться.