Експерти повідомили, що вони знайшли докази існування позаземного життя в Сонячній системі. Вони знайшли ціле місто прибульців, світиться вогнями, на фотографіях, опублікуванних NASA.

Мова йде про місію Dawn до карликової планети Церера, орбіта якої розташована між Юпітером і Марсом. Цікавим фактом є те, що ця планета знаходиться відносно близько до Землі – трохи далі Червоної планети. А це відстань досяжна для космічного перельоту вже в даний час при існуючих технологіях.

На зображеннях видно яскраві плями білого кольору. Їх складно трактувати інакше, ніж якісь яскравы об'єкти: прожектори, вікна, ліхтарі. Варто відзначити, що місія NASA Dawn була виконана кілька років тому. Космічний зонд не сідав на карликову планету, він лише зробив фотографії з орбіти.

Популярні новини зараз

ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить

Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло

Друг президента Зеленського Жека Кошовий зізнався, як "виживає" на 2 тисячі баксів у місяць

У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати

Показати ще

Представник Далекосхідної асоціації уфологів повідомив, що на знімках було знайдено справжнє інопланетне місто або, як мінімум, перевалочна база. Що б це не було, розміри архітектурної споруди вражають. Вчені NASA повідомили, що в діаметрі ці плями мають від 1 до 6 кілометрів. Це говорить про те, що все місто займає не менше 20 кілометрів в довжину, що чимало для деяких міст в земних країнах.

Надзвичайно яскрава ілюмінація не дозволяє виділити певні будови за потоком щільного світла. Ймовірно, будівлі розташовані досить близько одна до одної або ж більшість з них є єдиним ансамблем з коридорними переходами, які служать для захисту від космічного середовища розрідженої атмосфери планети Церери.

Раніше портал "Знай.uа" писав про те, чому прибульці досі не зв'язалися з людьми, експерти назвали шокуючі причини

Читайте також: прибульці захопили контроль над МКС, NASA веде переговори

Як повідомлялося, на Місяці з'являються таємничі споруди, прибульці вторглися на супутник. Відомий уфолог вважає, що земний супутник окупували мешканці смертоносної планети під назвою Нібіру