На Марсі виявили пінгвінів. Звучить як жарт, правда? Навряд чи це були звичайні, земні пінгвіни, до яких ми звикли. Однак Американець Стів Мартін, який захоплюється знімками Червоної Планети, які робить NASA, раптом помітив на фотографії щось розмите, схожий на пінгвіна. Він зажадав від національного космічного агентства вивчити знімок детальніше, незважаючи на всю абсурдність припущення.

Ось на цьому фото Мартіну привидівся пінгвін: а вам видно?

Мартін заявив, що весь свій час він присвячує тому, щоб виявити життя на Марсі. Незважаючи на те, що вчені мужі давно і офіційно заявили про те, що життя на Марсі немає, він не втрачав надії. Не дивно, що трохи одержимий хлопець побачив на фото пінгвіна.

"Я завжди думав, що на Марсі було життя, і тепер я думаю, що міг би це довести. Я годинами дивився на зображення NASA, але ніколи не думав, що знайду пінгвіна!" - зауважив Мартін.

Раніше портал "Знай.uа" писав: бомбардування породила життя на Марсі, нове відкриття вразило науковий світ.

Популярні новини зараз

ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково

Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою

Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити

Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі

Показати ще

Вчені виявили в зразках порід Марса сліди нітратів і нітритів. Це може бути свідченням наявності найпростіших білкових форм життя.

Дослідники відзначають, що життя на Марсі могло зародитися після того, як сталася бомбардування поверхні планети безліччю астероїдів. Такий сценарій розвитку подій вчені розглядають із-за присутності в атмосфері Марса водню.

Марс міг би залишитися жилим навіть після стоншування атмосфери при збереженні деяких умов. Інтернаціональна група вчених повідомила, що ровер Curiosity виявив у складі зразків гірських порід Червоної планети присутність слідів нітратів і нітритів.

Для формування найпростіших форм відомої людям білкової форми життя дані сполуки мають величезне значення.

Читайте також: На Марсі виявили НЛО, прибульці прибутку, щоб врятувати Червону планету

Як повідомлялося,"Прогулятися по Марсу на Землі": тепер це може зробити кожен.