Майкл Лав – американський медіум, який постійно ділиться з людством різними прогнозами. Він вважає, що правду можуть бачити лише деякі обдаровані люди на планеті.

Райдужна енергія

Майкл опублікував в мережі нове передбачення про пришестя на Землю так званої Атлантичної команди. Він стверджує, що на чолі зародження життя у Всесвіті стоїть Велика Центральна раса, яка поширює цілющу енергію на всі населені планети. Він передбачив, що Землю знищить райдужна енергія, і ніхто не зможе від неї сховатися. На зміну людству прийдуть ангельські створіння. Їх нащадками Лав назвав жителів легендарної Атлантиди.

Атлантида

За багато років людство загрузло в руйнуванні, пороках і брехні. З цієї причини праотці залишили людей і пішли разом зі своїм королівством, яке нібито зникло під водою.

Популярні новини зараз

ТЦК збирає досьє на кожного: які дані вашої біографії знатимуть обов’язково

Не знайдуть цього в машині – отримаєте штраф: що можуть перевірити копи

Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень

Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс

Показати ще

Через тисячі років згубної діяльності людства Атлантична команда знову вирішила повернутися, щоб опромінити Землю плеядеанскими силами світу з частотою від 40 до 100 Гц.

Пророк стверджує, що йому явилися кораблі, які прибули в Сонячну систему. Земляни будуть помічати прямий вплив райдужного випромінювання у вигляді північного сяйва. Гра світла відновить п'ятимірну матрицю сутності планети. Вона раз і назавжди знищить все живе на Землі, все, в чому є хоч трошки зла і темряви.

Земля перетвориться на рай, і в ньому не буде місця людству. Райдужна енергія поглине людей, які викачують сили з власної планети і руйнують свій дім. Водночас вона ощасливить тих, кому судилося насолодитися новим розквітом. Залишається сподіватися, що випромінювання не знищить планету.

Природа

Нагадаємо, великодній Апокаліпсис переноситься: Землю буде знищено через 10 років

Нагадаємо, відомий екстрасенс розповів, чого чекати в 2019: страшні катаклізми і третя світова. Російський відун підтвердив пророцтва Ванги та Мессінга

Знай.іа розповідав: експерти попередили про те, що через 100 років наша планета перетвориться на гарячу точку, цілі держави будуть стерті з лиця Землі