"Кожен день я кажу людям речі, які їх шокують, але це моя робота. Я завжди чесно попереджаю клієнтів "Якщо ви не відчули зв'язку, вам не потрібно буде платити за сеанс", але такого у мене ніколи не було", - розповідає Пол Хантер.

Так 47-річний британець з міста Бліт, Нортумберленд, стверджує, що він екстрасенс і що незвичайні здібності йому відкрилися після того, як його викрали привиди.

За один сеанс чоловік бере 25 фунтів і каже, що у нього склалися особливі відносини з духами. На сторінці Пола Хантера у фейсбук багато відгуків від вдячних клієнтів, які описують, що він був неймовірно точний і вірний.

Як розповідає Хантер, все життя у нього були сутички з аномальними явищами, а одного разу щось вирвало його прямо з ліжка в напівсні і віднесло на "борт корабля". Може це і не духи зовсім були, а прибульці?

Популярні новини зараз

Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло

Друг президента Зеленського Жека Кошовий зізнався, як "виживає" на 2 тисячі баксів у місяць

Комунальники готуються запровадити новий тариф: яка платіжка збільшиться майже на 40%

Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами

Показати ще

За словами чоловіка, цей привид постав у вигляді фігури людини синього кольору і був оточений червоної аурою. Цей чоловік підняв Пола з ліжка і поніс його довгим темним коридором, схожим на лікарняний.

Саме тоді Пол усвідомив, що ми представляємо собою щось більше, ніж просто тіло. На цьому кораблі Хантера навчили багатьом речам, за допомогою яких він зараз працює з відвідувачами в своєму офісі під назвою "Sent from Heaven".

Критики стверджують, що такі екстрасенси і медіуми як Хантер спеціально "полюють" на вразливих і незахищених людей заради наживи. На їхню думку ці люди використовують метод "Холодне читання" - тобто вони вивчають зовнішній вигляд клієнтів, їх мову тіла, манери мови, приналежність до релігії і т. д. і на основі цього роблять припущення.

Якщо гіпотеза невірна, вони переходять до іншої, а якщо вірна, то це сприймається як доказ "великої сили".

При цьому сам Пол Хантер повністю згоден з тим, що в цьому бізнесі багато шарлатанів, але себе він до них не відносить.

"Я не використовую холодне читання і ніколи нічого не кажу людям".

Хантер підкреслює, що подібний потенціал живе в кожному з нас, але для цього потрібно навчання, а ще зв'язок з духами. Коли його викрали, він був обраний для проходження того, що він називає "супер космічною програмою".

"Я ще не розумів, що відбувається, коли це сталося. Вони взяли мене з мого тіла, і я був у вигляді кулі світла".

Під час перебування в такому стані Пол навіть говорив зі своєю покійною мамою про сенс життя і Всесвіт. Пізніше він ще кілька разів відчував подібне, коли його "виймали з тіла".

Пол зазначає, що насправді всі ми залишаємо наші тіла під час сну і йдемо в інше місце, а з нашим тілом ми в цей момент пов'язані тонкої "ниткою", прикріпленою до хребта.

Коли ми прокидаємося, у нас ще є залишкові спогади про цйе зв'язку, але коли ми потягуємося і позіхаємо, вони йдуть, тіло "стирає їх".

Нагадаємо, в старовинному маєтку зловили привида.

Як повідомляв портал "Знай.uа", привид влаштував фотосесію сплячій жінці.

Також "Знай.uа" писав, про топ-5 паранормальних місць планети, про які навіть думати страшно.