Іван Дорн випустив кліп на пісню "Мужа дома нету", яку він записав разом з новим проектом Zventa Sventana фіналістки шоу Голос Тіни Кузнєцової. У п'ятихвилинному відео музиканти танцюють посеред лісу під музику, що поєднує в собі традиційні фольклорні мотиви та електронне аранжування.

"Мужа дома нету" — це народний танцювальний хаус. Трек про грань між свободою і розгулом. Про те, як нестримні веселощі можуть відвести на темну сторону сили. Спочатку це застільна пісня, яку в селі Розсішка Воронезької області виконували на весіллях", — пояснює Тіна Кузнєцова.

Раніше ми писали, що українська реперша Alyona Alyona (Олена Савраненко) , яка стрімко увірвалася в шоу-бізнес, випустила свій дебютний альбом під назвою "Пушка". У платівку увійшли 13 треків, в тому числі "Голови", "Рибки-3", "Відчиняй" і "Залишаю свій дім", які Олена представила не так давно. Назва альбому рэперша придумала сама, так як часто називає себе "пушка".

Також ми писали, що український співак Іван Дорн показав шанувальникам неординарне фото у спідній білизні.

Популярні новини зараз

Пенсіонери отримають значну доплату до пенсії: кому і скільки добавлять найближчим часом

Не лише електроенергія вдарить по гаманцю: яка комунальна послуга подорожчає з 1 червня

Таких цін не бачили давно: скільки доведеться заплатити за курячі та перепелині яйця

Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс

Показати ще

Так, на знімку зірка позує біля стіни в трусах і спортивній ретро-кофті з логотипом відомої жувальної гумки, особливо популярної в 90-х, "Love is". Загальний колорит образу нагадує старі радянські фотографії. Зображення з'явилося на сторінці артиста в Instagram.

Думки фоловерів співака щодо подібного експерименту розділилися – одні наробили йому компліментів і порахували знімок дуже смішним. До речі, в коментарях вирішили, що образ зірки нагадує божевільного сантехніка.

Нагадаємо, Іван Дорн нещодавно поділився милим домашнім фото, на якому, стоячи на драбині, збирає черешню в саморобний відерце.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", український співак Іван Дорн збирається відкрити в Києві свій бар, де буде збиратися музична тусовка.

Також портал "Знай.uа" повідомляв, що дивний знімок Дорна фанати оцінили по достоїнству.