8 квітня вогняне кільце осяяло нічне небо Індії. Очевидці вирішили, що планету знову атакують інопланетяни. І на цей раз цілим загоном.

Подія розбурхала соціальні мережі. Свідки зняли безліч роликів на камери смартфонів. Про незвичайне явище дізналися у всьому світі.

У небі несподівано з'явився загадковий палаючий об'єкт незрозумілого походження. Багато хто вирішив, що це був метеорит, адже він рухався і залишав за собою слід. Але інші заявили, що це не космічне тіло, а справжня армія прибульців, яка тримається напоготові.

Безліч сяючих НЛО, які налякали жителів Індії, з'явилися в небі і вдень, але вже не горіли. Очевидці оперативно відреагували і на це явище – вони зафіксували його на своїх гаджетах. Очевидці поділилися отриманими матеріалами в мережі, розповівши все, що інопланетяни, ймовірно, не збираються відлітати.

Популярні новини зараз

Гороскоп на тиждень 13-19 травня для всіх знаків Зодіаку: задуми Овнів, успіх Дів та помилки Козорогів

Пенсійний фонд встановлює нові норми: кого торкнуться

Пенсіонерам надають ще один вид пільг: що треба знати

60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину

Показати ще

Представники офіційної науки ніяк не прокоментували подію. А жителі Індії та інших куточків планети почали бурхливо обговорювати дане явище. Деякі користувачі відзначили, що це не прибульці, адже все виглядає надто примітивно. Вони впевнені, що це результат діяльності людини. Інші вперто відстоюють версію космічного корабля.

Варто відзначити, що це не перший випадок. Нещодавно подібний об'єкт з'явився в небі над Каліфорнією. Його слід дуже схожий на ласо. NASA офіційно визнала його непізнаним. Адже звичайний метеорит не міг залишити такий незвичайний візерунок.

Раніше портал "Знай.uа" писав про те, чому прибульці все ще не зв'язалися з людьми, експерти назвали шокуючі причини

Читайте також: прибульці захопили контроль над МКС, NASA веде переговори. Уфологи виявили новий доказ існування інопланетян, яке космічне агентство приховало від громадськості

Як повідомлялося, на Місяці з'являються таємничі споруди, прибульці вторглися на супутник. Відомий уфолог вважає, що земний супутник окупували мешканці смертоносної планети під назвою Нібіру