Про зустрічі з Йеті, моторошними чупакабрами, які жеруть тварин і про лохнеське чудовисько, яке випливає з глибин чули всі. Однак існують таємничі створіння, про існування яких знають одиниці.

В їх реальність складно повірити, проте, за словами очевидців, краще цих криптидів не зустрічати.

До речі, криптидами називають незвичайних створінь, чиє існування не підтверджено наукою.

Буллебак

Популярні новини зараз

Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах

Стосується всіх споживачів: "Київводоканал" дав час до 30 квітня

Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми

Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати

Показати ще

Амстердам, Нідерланди

Моторошна істота живе під мостом через один з численних каналів Амстердама. Діти кажуть, що Буллебак може вийти зі свого укриття і схопити їх, якщо вони будуть себе погано вести.

Також він видає гучні та неприємні звуки, а для захоплення неслухняних діточок у нього на одній руці великий гак, яким він захоплює їх і тягне під воду.

Однак при всій казковості відомі історії про дітей, які дійсно були кимось затягнуті під воду, але дивом врятувалися. Вони розповідали, що бачили під водою "палац і безліч красивих вогнів".

Старенький Нед

Озеро Утопія, Нью-Брансвік

Таємнича істота проживає в одній з найменших канадських провінцій, озеро Утопія, неподалік від кордону зі штатом Мен. Озеро в довжину всього 3 км, а середня його глибина 11 метрів. Починаючи з 1800-х років приблизно кожні 3-5 років надходять повідомлення про спостереження дивної великої тварини в озері Утопія.

Місцеві індіанці малесити розповідали історії про істоту розміром з кита, яка живе в озері і любить переслідувати людей, плаваючих у каное.

Людина-кролик

Вірджинія

Він мешкає у тунелі на Колчестер-роуд. Зараз це місце так і звуть "Міст Людини-кролика". Згідно з легендою, у 1970 році якийсь Роберт Беннет і його наречена їхали ввечері додому від родичів і зупинилися біля цього тунелю.

Раптом до автомобіля підійшла якась істота. В наступні секунди воно напало на них з сокирою, розбило їм вікно машини і щось кричало. Людям дивом вдалося виїхати.

В поліції Роберт розповів про нападника, людину в білому костюмі з довгими вухами, схожий на костюм кролика. У наступні роки про Людину-кролика розійшлося безліч різних історій. В одних він був божевільним в костюмі, в інших реальним волохатим монстром.

Шагамав

Нью-Брансвік

Одного разу в лісі були знайдені лосині сліди, які розташовувалися так, наче лось йшов на 2 ногах і ці сліди обізвали слідами Шагамава.

Передні лапи цієї істоти схожі на ведмежі, а задні як у лося. При цьому він ходить на четвереньках, а при небезпеці встає на задні.

Монстр з Уайт-рівер

Арканзас

Ходять чутки, що в річці Уайт-рівер мешкає величезна сіра риба. Вперше її побачили в 1915 році і описали як "шириною автомобіль і завдовжки з три автомобіля". У 1937 році рибалки бачили дуже велику істоту з шкірою як у слона і з широченним ротом як у сома. У 1971 році істоту знову побачили і описали як монстра розміром з вантажівку. Біологи вважають, що швидше за все це був ламантин, але можливо, що дуже великий сом.

Нагадаємо, прибульці перетворили людей на тварин.

Як повідомляв портал "Знай.uа", ці жахливі речі археологи витягли з боліт.

Також "Знай.uа" писав, страшного привида зняли камери спостереження. Жінка на ім'я Аня Кларк (37 років) стала свідком жахливого паранормального явища.